SHIT VAD JAG HAR FÖRSUMMAT ER!

19 december - 2009 | 8 kommentarer

Men det har inte gått att få ihop allting helt enkelt…Julavslutningar, radio, boksigneringar och ikväll…det bästa…middag med Doktor J och Doktor A!

Men en glimt av mig har ni ju fått i TV-rutan!


Har köpt två ex av Monikas Jul, men inte lyckats fånga Dig för signering. Nu önskar jag o min familj Dig o Din familj en fantastisk vistelse i "the apple", det är ni mer än väl värda !!!! GOD JUL!!!!!!!!!!

Kerstin WB | 2009-12-20 19:26:52

Kära Monika, Inte har Du försummat Oss....;-) vi är bortskämda att höra hela tiden om din vardag men TIDEN räcker inte till, helt ok! Men klart man saknar dig lite granna.....hoppas Du har haft det bra nu och dagarna går rasande fort! Snart är det julafton och jag har några dagar på att göra lite AV DIN julgodis nu när ryggen nästan é rak :-) HURRA! Har Du inte packat än och gett Dig av ,så önskar jag Dig en RIKTIG HÄRLIG JUL och Trevlig Resa "over there" till New York! Take care <3

millan | 2009-12-20 18:53:17

Monika Prioritering med tidbrist kallas det...och du kanske ska också ha lite tid för vila? Bloggen kan vi underhålla under tiden..tror jag fast det blir lite mindre matsnack då:-)

TBK | 2009-12-20 16:36:20

Monika, du plikttrogna människa, inte kan du försumma oss, du som bjuder på hela dig och allt ditt vetande och kunnande! Vi här på bloggen, som följer dig förstår att du har fullt upp och sitter som små barn på julaftonen med tindrande förväntansfulla ögon till nästa gång vår MONIKA kommer med en "Rapytt" om läget, då ...vet vi att du är med oss. Och vi med dig!!!!!! Du är oslagbar! Vet du- du kan gå hur långt som helst, om du vill och orkar, men våra hjärtan det har du redan fått... Kan vi vara din "bärande våg" mellan varven blir åtminstone jag nöjd, men vår lilla blogginsats. En vanilj och kanelblandad kram till dig Biggan

Biggan | 2009-12-20 13:06:42

Inte är vi försummade, vi har ju fullt upp med att gå igenom MONIKAS JUL. Måste tala om att lakrits tryffeln är mycket uppskattad, var tvungen att göra mer idag. Förra helgen när maken och jag skulle provsmaka den stuvade brysselkålen innan vi skulle ha gäster, fanns det knappt några kvar till gästerna (tur att brysselkål är det värsta våra barn vet). MONIKAS JUL kommer vi nästan att ha året om här hemma.

Madeleine | 2009-12-20 13:06:31

Ja visst, jag ser dig ju på TV. Du gör helt underbara program (mannen instämmer)! I dag ska jag baka pepparkakscheesecake. Vill inte lämna huset, snöstorm ute och vinder viner runt knuten. Mysigt också! /Maud

Maud | 2009-12-20 10:45:40

Bigge! Underbart! så glad jag blir! /Monika

monika | 2009-12-20 10:37:56

Du är med hela tiden denna jul. Idag griljerade jag skinkan med din apelsingriljering. Blev mycket bra! Dopp med kavring(!) och örter i doppet som du föreslår. Synnerligen populärt så det ska återkomma. Ja, din bok är redan full med små personliga anteckningar om prövat, resultat, vem som ...., datum, ev. ändringar,

Bigge | 2009-12-19 23:38:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *