I MORGON ÄR DET DAGS!

27 december - 2009 | 12 kommentarer

I morgon är det dags för er att bänka er vid radion! Då är det nämligen min tur att vinterprata i radion! Klockan 13.00 i P1 närmare bestämt! Vore kul om ni lyssnade!

Jag vågar nog påstå att det kan vara värt det eftersom det blir väldigt, väldigt vacker musik och ni kommer att få en dos av en lite annan Monika…..

Och som en ”teaser”…så här ser det ut i en radiostudio!

Man boxar lite på producenten…..fast han är världens snällaste!

humor-bästa-kryddan-i-livet

Och sedan måste man tänka efter….

Närbild-

För oss här i äpplet blir det Chinatown och Lilla Italien i dag!


Sitter och har lite långtråkigt på jobbet dessa mellandagarna och kommer att lyssna på dig via webbradion efter lunch! Ser fram emot en trevlig stund!!

SOFIE | 2009-12-28 11:54:26

Men inte var det min mening att lägga ribban högt. Sänk den istället, Monika. Är övertygad om att du klarar det hela galant ändå:-) För mig är det en njutning att få sitta framför brasan och lyssna till olika, men alla på sitt sätt intressanta, personer varje dag! Och idag är det en extra högtidstund!!

L8 | 2009-12-28 09:53:31

Oj, L8! Nu la du ribban högt och gjorde mig lätt nervös.......men min musik kommer vara bra, det vet jag! /Monika

monika | 2009-12-28 01:15:58

Klart att jag ska lyssna på dig Monika i morgon!! Har oxå lyssnat på de andra, dock inte hela Stefan Einhorns, men det jag missade ska jag höra på på webben. Kanon att det går! Hans Rosenfelts program tyckte jag jättemycket om. Ffa det han berättade om sin mamma. Lyssna gärna på det när du kommer tillbaka till Sverige, Monika! Och så tycker jag ni övriga skrev så härliga kommentarer:-)

L8 | 2009-12-27 22:59:49

Lena A! Åh, tack:)! TKB! Fick tänka fort och då "poppar det upp" saker......och det gläder mig att du fått god mat under julen! Biggan! Jag håller med! /Monika

monika | 2009-12-27 22:51:12

Biggan, det var det klokaste jag hört på länge..:)KRAM

TKB | 2009-12-27 16:46:28

TKB, du tillhör de klokas skara! Ge inte upp din vishet och humor, du behövs!...inte bara här på bloggen. Kram från Biggan

Biggan | 2009-12-27 16:16:12

Monika, "anden är villig, men köttet är svagt"mellan varven... Det yttre är inte i fas med det inre sometimes... Men, man är ju inte äldre än man gör sig...jag kommer att vägra dragspel på "hemmet"... en till kram från ett vintrigt nedre norrland Biggan

Biggan | 2009-12-27 16:13:46

Självklart ska det lyssnas..bara att du har "tänkt efter" skapar en nyfikenhet;)..och ja, maten under Jul har varit godare än nånsin... av någon konstig anledning..som börjar med M.. Biggan Hala pjäxor och livserfarenhet är några av de förutsättningar att kunna fortsätta leva och njuta:)

TKB | 2009-12-27 16:09:47

Det är faktiskt som en julklapp i efterskott att du är en av vintervärdarna iår. Jag lyssnar på alla.Detta är mina små pärlor i den lugna julfriden som råder i min gamla prästgård. Blir det för stilla är det bara att koppla upp internet och se alla fina bilder du ger oss från NY. Önskar dej en toppenkväll med vänninorna.

Lena A | 2009-12-27 15:50:28

Biggan! Ja, Stefan är en mycket bra människa! Och mitt första dansjobb var faktiskt just West Side Story och du gammal??? /Monika

monika | 2009-12-27 15:27:20

Monika, jag har nyligen stängt av radion efter att ha lyssnat på Stefan Einhorns vinterprogram , vilken människa, så klok, ödmjuk och intelligent person. Jag känner mig rörd och berörd. Ser nu fram emot att höra din ljuva stämma i etern i morgon! "Den andra Monikan" tror jag mig ha anat "bakom", i grunden är vi människor inte så O-lika, som dom säger uppöver landet./nyckeln är O-i, när man inte satt nyckeln i låset tex.....fniss! Tänk jag är så "till åren kommen", att jag minns filmatiseringen av West Side Story, tror jag såg den flera gånger... En av killarna som hade en av huvudrollerna Tony Wahid kommer jag ihåg att han hette, flyttade sedan till Stockholm och hade lektioner i jazzbalett tillsammans med G. Tainton på Balettakademien i Sthlm...Där fick jag förmånen att vara med som elev, det var en underbar tid, jag älskade att dansa. Bodde som ung under min utbildningstid hos kära släkten på Jarlaplan, oj oj vad mycket kul det var som hände då.... Nu är kärringen gammal och pjäxorna hala! Kram till dig och ta vara på din tid i NY!!!!!!!!NJUT!!!!!!!!

Biggan | 2009-12-27 15:02:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *