SIGHTS AND ATTRACTIONS!

28 december - 2009 | 13 kommentarer

Här kommer det, allt som är ett måste att besöka i New York!

Empire State Building!

IMG_7233

Ground Zero!

IMG_7236

…som visserligen var mer likt en byggplats och omgärdat av ett staket som inte gick att se igenom men vi hittade en glugg! Och nu har de börjat bygga!

IMG_7237

Frihetsgudinnan på riktigt!

IMG_7238

Och på låtsas…

IMG_7241

Chinatown..

IMG_7245

…tätt följt av Little Italy!

Sedan var det bara att gå hem och vila, bada och ett andra besök på PJ Clarkes!

Och glöm nu inte radion klockan 13!


Summersnow! Välkommen hit och härligt att du tyckte om mitt prat! Och du kommer ha det alldeles fantastiskt i NYC! /Monika

monika | 2009-12-28 16:28:39

Jag är så GLAD att jag slog på radion precis när ditt program börjat. Så himla trevligt :) Nu har jag hittat till bloggen också! Tack snälla Monika för att du delar med dig av upplevelser i NYC. Hade ju ingen aning........och ska ju själv dit i april! Jag längtar! Din kokbok köpte jag till mig själv före jul, eftersom jag ju ville använda den just till..... jul ;) Den svarta, I love it! Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År! Njut av The big Apple!

Summersnow | 2009-12-28 15:33:36

Åh, tack ALLA för att ni tog er tid att lyssna och för värmande beröm! Själv blev jag väldigt orolig när jag fiick höra att det var ett ljudfel i början,,,,, /Monika

monika | 2009-12-28 15:23:13

SÅ ROLIGT ATT JAG KUNDE FÅ LYSS TILL PROGRAM, OM ÄN LITE BITVIS. MEN DET JAG HÖRDE TILLTALADE MIG MYCKET. BRA MUSIKVAL, BRA MIX F.Ö OCKSÅ. HOPPAS DU NU KAN NJUTA LITE AV FRAMGÅNGEN OCKSÅ. DET ÄT JU EN KONST ÄVEN DET. STANNA UPP LITE GRANN. KOMMER NI HEM TILL NYÅR ? JAG " SÅG " JU ROTFRUKTERNA & NÄSTAN KÄNDE DOFTEN, NÄR DU BERÄTTADE. TACK FÖR DET !! EN

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-12-28 15:11:21

Tack för en trevlig eftermiddagsstund! Du kan vara stolt över programmet! Underhållande, tänkvärt och bra musik i fin förening :) Ha en fortsatt härlig semester och lycka till med nästa spännande projekt vad det nu blir.

Cecilia | 2009-12-28 15:03:41

Monika! Du kan ALLT . Vilken fantastisk eftermiddag med prat och musik i härlig blandning. Tipsade min 88-åriga mor som just ringt och tackat för att hon haft en så bra dag. Vi ska åka över med lite västerbottensill till henne och far i kväll. Tänkte länge på varför du inte pratade om din senaste bok eller jul i New York, men så kom jag på att det ju inte fick handla om julen. Bra att du fick till lite om skinkrester för det har vi redan prövat. Blev bara sååå gott. Kanske jag köper en reaskinka för att göra just så till vår plundring.

Bigge | 2009-12-28 14:46:39

Kanonbra!!!!! log igenkännande ibland,rörd till tårar ett par ggr, tänker javisst ska jag följa dina råd, detta blandat med underbart ljuvlig musik. GRATTIS till ett bra program.

Lena A | 2009-12-28 14:46:30

Tack för ett underbart vinterprogram! Så tänkvärda och kloka ord och helt underbar och varierande musik! Ha en fortsatt härlig vistelse i N.Y. och önskar dig allt gott i framtiden du modiga kloka kvinna! Vintriga hälsningar från Ann i Östersund

Ann von Reis | 2009-12-28 14:46:15

TACK för ett jättefint program!! Satt hela tiden och njöt, både av dig och musiken. Och blev nästan lite tårögd när vi fick vara med, din bloggfamilj. Ha nu en fortsatt härlig NY-vistelse. Förutsättningarna verkar finnas:-) Och jag har plockat fram din Rosendalsbok. LÄSER kokböcker och andra lite mer eller mindre bortglömda fackböcker nu i jul. Så efter "Vinets magi" blir det din bok! Som inte på något sätt hör till de bortglömda! (Kanske är bäst att tillägga det:-) )

L8 | 2009-12-28 14:45:38

Jättefint radioprogram...

LenaPe | 2009-12-28 14:32:47

Kloka ord, underbar variation i musik och innehåll i pratet =LIVET! GRATTIS och välkommen hem till "bloggfamiljen"!!

TKB | 2009-12-28 14:29:19

Lyssnar just nu din låt med Susan Boyle. Lyssnade i går på Stefan E och tänkte hur ska Monika kunna "slå" honom, men vilken UNDERBAR vinterpratare DU är! Lyssanar vidare tills nästa låt kommer. Tänka fel.... Kul, det ska jag verkligen uppmuntra elever att göra oftare. Fortsatt bra vistelse i NY. Tack för foton, inte minst på era fina ungar. Varför syns inte Thommy? PS Du har dessutom inspirerat mig att baka kanelbullar på fm. Jag som aldrig brukar baka, bara laga MAT!

Birgit | 2009-12-28 14:10:26

Åh, vad jag längtar till NY!Denna häftiga, pulserande storstad! Ha en fortsatt härlig vistelse! Ser fram emot ditt vinterpratarprogram!

Maria | 2009-12-28 09:26:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *