TUNGT OCH TACOS!

7 januari - 2010 | 10 kommentarer

Var det för William att kliva upp i morse vill jag lova! Han har behållt sin New York rytm och ville helst sova till 13.00! Men eftersom jag varnat honom redan igår  när jag tyckte det var läggdags och han tyckte annorlunda så sa han inte ett knyst när jag tvingade upp honom 6.30 imorse….

När han väl var iväg kände jag mig själv tung, om möjligt ännu tyngre  än William…så fruktansvärt trött, trött och trött! Och tom, tom, tom…Men det måste väl bero på tempot innan jul? Eller?

Sedan gick hela dagen i ett fasansfullt motstånd! Krångel med allt från  att byta slalomskidor hos en ofattbart sur butiksägare till hyperaktiva flickor som inte kunde vara tysta eller stilla en sekund…..(men som tack och lov börjar i skolan imorgon!)…..

Till slut faller jag för frestelsen att göra alla nöjda och det blir Tacos till middag! Tacos går ju alltid hem och receptet står på paketet!


Monika ...bara det inte är en plastpåse...och "reningsvatten" kan tårarna också kallas för...

TKB | 2010-01-09 16:21:24

Dra ned påsen djupare över huvudet och gråt ut i den....

Susanne | 2010-01-09 13:40:12

Susanne! Så sant som det var sagt...men det är svårt att se när man trasslat in sig i påsen!;) /Monika

monika | 2010-01-08 19:54:06

Jag säger som Hass å Tage: "Livet är som en påse - tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något..." Nu är ju din påse nästan alltid full av godsaker, Monika, men alla påsar är tomma då och då.... Kram!

Susanne | 2010-01-08 18:01:52

Cath! Såklart att det gör! Millan! Ja, det är nog lite vila som behövs.... Dorran! Chili Con carne är också gott, särskilt när det är kyligt ute som nu! Mia! Kul:)! Och än finns ett fåtal exemplar kvar av "Monikas jul"..Inte för sent att införskaffa! Här finns många gångbara recept för goda måltider året om! TKB! Ja, det är en annan dag idag:)! /Monika

monika | 2010-01-08 09:12:38

Monika Det behövs väl trötthet och tomhet att få dig och stanna till en liten stund..??.. i morgon är det en ny dag;)

TKB | 2010-01-07 22:43:50

Hej I går fick jag till "podradion" till telefonen - ditt program blev det första jag lyssnade på. Sen var jag tvungen att gå hem och läsa lite i Rosendalsboken....som jag faktiskt har i en bokhylla. Men det är i min stora kokbokshylla som står i köket. Har en sån kärlek för just kokböcker och dina har jag nog alla - utom den senaste som faktiskt inte tomten kom med...Konstigt att han inte kunde läsa en liten önskelista - eller hur ;-) Ha det gott i kylan Mia

Mia | 2010-01-07 22:20:54

Tacos eller som hos mig blev det en avdammad gammal klassiker: chilli con carne...mums det blev faktiskt riktigt gott! Man är ju inte alltid på topp! Du precis som vi måste oxå ha down perioder, eller hur? Imorgon fredag blir det fredags räkor! Må så gott!

Dorran | 2010-01-07 20:04:08

Hääärligt gott m tacos! Jag har planerat det till middá imorgon! Vår dotter var t o m lite ledsen imorse för att hon är såå morgontrött.....där är hon o jag olika allt , sonen vaknade halv6, pigg som en papegoja ha ha! Monika, lova att gå tillbaka till sängen och "sussa" lite (om du är trött/tom!!) för Du kan verkligen behöva det, lova lyssna på kroppen för VI är alla här rädda om Dig ;-) Jag sussade lite extra här på förmiddán, (nu är den tiden förbi:-), sedan har jag storstädat huset på 180 kvm, kände mig som den där musen i askungen.....Trevlig kväll!!<3

millan | 2010-01-07 19:40:49

Underbart att höra att det severas tacos även hemma hos Er!! :)

Cath | 2010-01-07 19:19:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *