FASANSFULL LUNCH MEN BRA FILM!

10 januari - 2010 | 6 kommentarer

Ja, idag blev det verkligen en fasansfull lunch beståendes av chips, pop-corn och godis av alla sorter! Rakel, Beata, Blenda, Sofia och jag var på biopremiär, Planet 51 och här bjöds det friskt på dessa ”läckerheter”….

Kameran hade slut på batterier så vårt frosseri kan inte förmedlas här….

Filmen var rolig,. bra och välgjord! Absolut något att ta barn eller barm-barn på!

I kväll blir det således en rejäl och tidig middag, pasta av stor sort med min köttfärssås dock idag smaksatt med Tacokrydda vilket är mitt bästa tips för att variera ”de säkra korten”….Använd en annan krydda, ny pastasort, ny rissort till favoriterna. De kommer alla att upplevas som nya!


Bigge! Inte just denna premiären....men det kommer fler i veckan som säkert kommer att locka! Snabba cash? Och menyn låter toppen! Lycka till! Eva&Stefan! Tur att jag inte har tandvärk! Allt är frid och fröjd i munnen och nu blir jag sugen att titta på tv på onsdag! Tack för tipset! (Skulle ju förstås hellre vara på TV än titta på den....;)!) Välkomna hem till ett vintervackert Stockholm! TKB! Barn......men tack;)! TKB igen... Ja, nu ja;)! L8! Köttgryta är härligt på vintern och kul att du läste SVD:)! /Monika

monika | 2010-01-11 17:30:03

Mmm, god köttfärssås är gott :-) Vi satsade på köttgryta här. Ganska traditionell - inte dumt det heller. Och din dressing till rödkålssalladen gjorde succé hos dottern och hennes kille. Hade kvar lite som hälldes över bortglömd isbergssallad. Och så läste jag om dig i Sv D idag!

L8 | 2010-01-10 22:32:29

....barn..står det ju....tänkte väl det;)

TKB | 2010-01-10 20:36:51

Monika Bar..? till bio..jaja..du kan ju det mesta;)

TKB | 2010-01-10 20:05:08

Hej Monika, och God fortsättning på det nya året. Vårt har börjat väldigt bra....Har plockat citroner från grannfruns (hon med fikonen du vet) träd, hämtat färska kryddor från eget kryddland, handlat kött hos den lokala slaktaren, grönsaker på marknaden och tittat på Solens mat via SVT World!:-) Kan det bli bätttre? Japp! Vill tipsa om "Spanien runt" med Gwyneth Palthrow, stjärnkocken Mario Batali, New York Times matskribent Mark Bittman samt den spanska skådisen Claudia Bassols 13 helt underbara program som repriseras på kanal 9 med start nu på onsdag kl. 22.05. Vi åkte delvis i deras fotspår i somras och längtar redan till nästa resa. Spanien har liksom Italien mycket att bjuda på. Lämnar detta underbara land i morgon för svensk vinter. Tur att vi har onsdagarna att se fram emot! Smaklig "titt/spis"! Eva & Stefan

Eva&Stefan | 2010-01-10 19:45:23

Filmpremiär är tydligen inget för familjens herrar. Vi kalasade på lutfisk, helgernas asvslut innan vi har julslut för våra vänner på lördag. Fortfarande osäker på menyn som måste ätas stående. Skaldjurstårta + västerbottenpaj och en stor blandad sallad? Vin mm mm Avslut små pannacottor i glas? Kaffe. Vad bjuder du?

Bigge | 2010-01-10 18:29:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *