EN STOR DAG!

17 januari - 2010 | 11 kommentarer

I dag blev det en stor dag, Nelly fick, 15 veckor gammal, släppas loss och ut!

Och till min stora glädje gillade hon mitt hippieträd lika mycket som jag gör!

Heja Nelly!

IMG_7259


Anna! Åh, tack:)! /Monika

monika | 2010-01-19 07:58:20

Oh, så söt hon är er lilla "sköldpadda"!!! Vi har två stycken sköldpaddsfärgade katter men båda är mycket mörkare än Nelly men jag gillar den teckningen i alla varianter! Hippieträdet låter fantastiskt och så håller jag med Bigge såååå mycket när det gäller din mat, enkel, pålitlig vad gäller recept och alltid mycket god!!! Heja på, både Nelly och Monika!

Anna | 2010-01-18 21:16:58

TKB! Ha, ha..;)! Heléne! Oh ja! Är glad att kristallkronan fortfarande hänger i taket....;)! /Monika

monika | 2010-01-18 17:28:23

Nelly påminner om vår Rosa. ( "hon heter sköldpaddsfärgad" ) Rosa var "överallt" när hon var liten......känns det igen? K Heléne

Heléne | 2010-01-18 17:17:09

Monika Då ser jag fram emot en bild på dig klättrande efter katten eller kanske att hänga upp en "hippiekastrull";) ha en trevlig måndag!

TKB | 2010-01-18 11:22:36

TKB! Åh, absolut! Jag har klättrat en hel del i trädet, både för att hänga upp prismor och kristaller och för att plocka ner såväl barn som katter som ljusslingor! L8! Gör det! Det är faktiskt både kul och vackert! MonicaS! Åh, jag vet inte...men hon är väldigt söt och gosig! Och än så länge har hon inte ätit upp Tussan...men vi går ju inte hemifrån utan att stänga dörren till flickornas rum... /Monika

monika | 2010-01-18 10:07:34

Vilken fantastiskt fin katt!! Ursöt! Är det det som kallas för skölpaddsfärgad? Och hur går det med hamstern? Får den vara ifred? Vi passade svärmors katt för många år sedan. Hennes favoritplats var att ligga ovanpå akvariet där vi hade två små salamandrar. Vi trodde de var säkra under det tunga locket + ett extralock, men en dag hade vi bara en salamander i akvariet. Då blev det snöre om i tillägg. Två veckor senare hittade vi salamandern levande men uttorkad på undervåningen. Den smakade antagligen inte gott.

MonicaS | 2010-01-18 01:42:03

MEN vad söt hon är!!! Och vad kul med ett hippieträd! Kanske skulle vara en idé att stjäla?! Kanske skulle hänga ut mobilen vi fick i julklapp och som fick larmet att gå:-)

L8 | 2010-01-17 23:10:55

Monika Det är väl bara Nelly som klättrar upp i hippieträd..eller kan vi se fram emot en bild på dig bland grenarna? ;) Bigges kommentar...jaa-a det finns fåtal med kompetens både mat, bak och dryck!

TKB | 2010-01-17 21:21:17

Bigge! Åh, mitt Hippieträd är trädet utanför köksfönstret som jag hänger kristaller, speglar, mobiler i...och på sommaren syns de knappt, glittrar bara till då och då...men nu på vintern ser det ut som en 2julgran" och alla tror att jag hängt upp allt till jul....men det är så fantastiskt kul med detta träd, alltid ett samtalsämne, jag hittar alltid något att hänga upp på resor och jag blir glad varje morgon när jag ser det! Och tusen tack för underbart beröm:)! /Monika

monika | 2010-01-17 21:08:16

Vilken gullig katt, säger jag som är hundmänniska. Hippieträd? Har du berättat om det förr? I så fall har jag missat. Vårt "julslut" för ca 30 pers. blev hellyckat, bla. tack vare din Skaldjurstårta och Västerbottenpaj + en jätteskål god blandsallad, goda viner och en liten pannacotta med bär som dessert. Gjorde skaldjurstårtorna i avlånga brödformar och pajerna i cirkulära, så att inte allt hade samma geometriska former. Serverades rom och creme fraiche i separata skålar. TACK Monika, precis som jag sa till våra gäster. - Monikas mat ÄR god, enkel och absolut pålitlig vad gäller recept.

Bigge | 2010-01-17 19:24:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *