FORMEX IGEN!

21 januari - 2010 | 10 kommentarer

Ja, tänk att det redan är dags för formex! Så i dag tar jag mig en tur ut till mässan och stannar en stund i montern hos  Susanne på Gerbera.

Jag kommer sannolikt också att bjuda på något bland hennes vackra keramik, Välkomna!

I övrigt är det bröllopstema på Formex i år och man kan få en glimt av de officiella produkter som kommer att finnas på Kronprinsessans bröllop……


Biggan Jag vill tro att de flesta har ett hjärta av guld:) ...kanske det som kan ges till de behövande? Omtanke o kärlek...o nu har jag inte druckit något vin..;)

TKB | 2010-01-22 10:37:42

TKB! Bra! Det vill jag uppmana ALLA att göra! Gör det! /Monika

monika | 2010-01-22 08:36:11

Rätt tänkt TKB! ..jag tror du har ett hjärta av guld! Kram Biggan

Biggan | 2010-01-21 23:49:48

Skicka 50 kronor/dag eller vecka tills all hjälp har nått Haiti, följ upp resultatet och agerande med välgörenhetsorganidationer, ge feedback och ser till att förändringen sker... det är mitt sätt att bidra till det som sker just nu..... Ha en lugn och fridfull torsdag kväll!

TKB | 2010-01-21 21:34:39

Tack Monika för din förståelse och din klokhet och empatiska själ! Du är rent otriolig och mångsidig, en riktig konstnärssjäl i mina ögon. Millan, du rara människa, så med-och inkännande .Håller fullständigt med dig- det är det lilla i vardagen som gör livet STORT mellan varven. Kram till alla i bloggfamiljen.

Biggan | 2010-01-21 21:22:01

Biggan, så klokt att Du skrev några rader om den hemska jordbävningen på Haiti.....ja, JAG och många, många känner sig verkligen helt maktlösa! .......men det viktigaste är att så små ting kan göra MIG och andra lyckliga som t ex DIN blogg!eller vara med sina barn, hinna läsa godnattsagor, baka ibland, ringa en vän och lyssna, men ngt viktigt är att man har respekt och kul från sina arbetskamrater! Natti natti <3

millan | 2010-01-21 21:13:10

Biggan! Jag funderar hela tiden som du! Särskilt just nu då jag dragit i handbromsen på mitt tempo och det är inte lätt att stanna upp, bara vara med egna tankar när världen ser ut som den gör! Och jag håller verkligen med dig att Haiti är något av en ren mardröm, tror inte vi kan föreställa oss vilket lidande det är för människorna där! Och visst borde vi inte ta så många saker för självklara som vi gör utan verkligen uppskatta våra nära och kära, omtanke från andra, vänskap, kärlek och när vi är friska! Det är just därför jag är så himla glad för att jag har er! Maud! Det var en fläkt av vår och romantik! Susanne! Hoppas du klarar det;)! /Monika

monika | 2010-01-21 18:11:49

Ja, bröllopstema låter ju himla kul. Vi ska ju ha bröllop i familjen i år och jag skall vara MOTHER OF THE BRIDE!!!! Ett uppdrag som förpliktigar har jag hört ;-) Det är inte var dag....

Susanne | 2010-01-21 17:57:35

Så härligt det låter att gå på Formexmässan. Hoppas du hittat något nytt och läckert. Jag har varit på Formex en gång och det var helt fantastiskt med alla snygga saker som visades. Vad härligt med bröllopstema. Låter romantiskt! /Maud

Maud | 2010-01-21 17:20:07

...någon mer än jag, som fått en påminnelse om hur vi egentligen lever våra liv, vad vi prioriterar och HUR vi lever våra korta dagar här på jorden i nuläget...á pro på den förskräckliga katastrofen nu sist på Haiti... Vi bekymrar oss om- ursäkta mig- skitsaker rent ut sagt här hos oss, ltet me back to basic, skulle för min del sitta fint nu. Pust, nu låter jag som en riktig gnällkärring och det är inte meningen, men jag sätter ostonen i halsen just nu... ...För den här sakens skull behöver vi ju inte "ta tagelskjortan på", men en stund till eftertanke och uppskattning och tanke på VAD som egentligen betyder något för mig själv och mina närmaste, har kommit till mig med lavinfart de här dagarna. Sköt om er och varandra där ute i etern! Kram till er alla...."Skål ta mej f-n", med Jacob Dahlins lånade, bevingade avslutningsord. Kram Biggan

Biggan | 2010-01-21 15:21:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *