MÄRKLIGA DAGAR!

28 januari - 2010 | 4 kommentarer

Har jag nu! Ett par möten och ett sedan länge nödvändigt inlämnande/lagande av min dammsugare….detta  tog en hel dag!

Men lunchen var god som jag åt med Annika! Och till middag blev det det här!

På något vis hinner jag mer när jag har ”häcken full”!


L8! Ha, ha;)! Och ja, de flesta av oss hinner nog mer när vi kör på högvarv! TKB! Absolut! Doris! Tyvärr känner jag inte Mariano....ännu;)! /monika

monika | 2010-01-29 10:51:46

Tycker oxå det är perfekt när man har mycket att göra då får man mer gjort?? Underligt? Gott med både piggvar och pilgrim och choklad...känner du Mariano spanjoren som levererar till stockholmska krogar spanska specialiteter? Må så gott!

Doris | 2010-01-29 10:11:43

haha.. nu såg jag bilder..."häcken full",damsugaren under armen och på språng från möte till möte..;) Bombay skall provas...funkar bra även med kyckling? Ha en härlig dag!!!

TKB | 2010-01-29 08:46:07

Läste ditt inkägg. Klickade upp det du lagat till middag. Och tänkte OJ, HAR HON HÄNGT UT TVÄTT??! I det här vädret med all snö. Och den torkade?! Och så insåg jag att det inlägget var skrivet i april. Ridå! Håller annars med om det där med att hinna mer ju mer jag har att göra.

L8 | 2010-01-28 20:56:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *