OCH JUST NU INNAN JAG SKA ÅKA….

1 februari - 2010 | 9 kommentarer

…kommer det kompisar till min gamle vän Glenn Strömberg med Risottoprover som jag får anledning att återkomma till:)!


Millan! Även min stora son är hemma och håller mig sällskap;)! /Monika

monika | 2010-02-02 11:51:15

Vad gott det är med risotto, jag lagade en risotto med bl a grön sparris och soltorkade tomater i en gång med parmainlindad kycklingfilé i ugn, mums ! Ha en härlig dag Monika, min son" hostar" LIE idag så vi är hemma och myser på min "lediga dag" inte helt fel! Det kanske blir risotto till middá! <3

millan | 2010-02-02 11:47:17

Lena! Tack och kul:)! L8! Inte ett E-nummer så långt ögat kunde nå:) Glenns risotto är fryst just efter tillagning och klar att värmas. Har inte smakat ännu men är den god är det ju underbar snabbmat! Peter! Ha, ha,,,"lagom present",,,hur ska vi tolka det? Vi fixar det såklart, jag mailar dig! Elin Maria! Japp, ensam förälder där.... Anna! Kantareller och parmesanost...mmmmm, nu blev jag sugen! Och ska snart återkomma om hur Glenns risotto smakar! Cecilia! Jag mailar! /monika

monika | 2010-02-02 11:39:22

Hej Monika! Jag skulle behöva din hjälp under våren kan du maila mig så jag får berätta vad det gäller Vänligen Cecilia

Cecilia | 2010-02-02 10:16:27

Det låter spännande med risootoprover, vad kan det vara? Som L8 skrev så låter det ju lite som om det är halvfabrikat, ska bli kul att läsa vad det är! Risotto är smaskens, jag brukar göra min med kantareller och parmesanost, den smälter i munnen! Ja Elin Maria, "alla heter Glenn i Göteborg", eller hur ;-) Den sången har man ju hört/sett på Youtube. Om inte så... http://www.youtube.com/watch?v=EzGCNZDe9bU

Anna | 2010-02-02 07:09:15

DET VA LA SJÄLVKLART, ATT DET VAR EN GLENN FRÅN GÖTET ?? FLERA HETER JU DET DÄR & DET ÄR LITE KUL. HOPPAS F--MÖTET GICK BRA ! VAR DU ENSAM FÖRÄLDER FRÅN ER ? GOD NATT & FIN NÄSTA DAG.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2010-02-01 23:12:30

HEJ MONIKA...Min fru fyller 40 år i april och önskar sig signerade kokböcker av dig(lagom present tycker jag faktiskt)Det är klassiska tårtor på mitt sätt och picknick för alla tillfällen. Hur går man till väga för att få hennes önskan uppfylld,hon läste(här tror ja t.o.m.)att du va ute på signeringsturné men för sent,

Peter | 2010-02-01 22:09:33

Risottoprover?? Låter som halv/helfabrikat, men det förmodar jag att det inte är?! Får vänta tills du återkommer. Risotto är jättegott, men något jag gör alldeles för sällan. Har du något bra recept här i din samling?

L8 | 2010-02-01 21:31:10

Hej Monica Följer din blogg med stor glädje, det är så härligt med dina goda recept. Gjorde din Heta kyckling wok i helgen, supergott. Hade gott Lena

Lena | 2010-02-01 20:07:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *