STORSTÄDNING OCH VÅRKÄNSLOR!

2 februari - 2010 | 19 kommentarer

Här ska röjas i dag på mitt kontor! Och trots att det är en fantastiskt vacker vinterdag utanför dörren har jag vårkänslor! Hamnade nämligen med ett vårjobb för en tidning och drömde mig bort bland sparrisar, kungsängsliljor och pärlhyacinter!

Och till er som blev nyfikna på Glenns risotto kan jag meddela att den är fryst just efter tillagning och har inte ett E-nummer så långt ögat kan nå. Är den dessutom god, har inte smakat ännu,  är det ju en underbar snabbmat eftersom den bara tar några minuter att värma!

IMG_7324


Anna! Den smakade bra och vet ej om den kommit ut i butik ännu men känner jag "Don Pedro" rätt är den inte långt borta! Fru Matglad! Lycka till! Biggan! Vit växer under jord och grön ovan jord.... TKB! Vackert sagt och rätt:)! /Monika

monika | 2010-02-05 08:11:34

Biggan Rent logiskt..vit och vilande..grönt och fritt..kan det bli enklare? Fast och andra sidan vet jag ju ingenting om odlingar som denna...det är på nått sätt enklare med druvor;)

TKB | 2010-02-04 19:44:25

Sparris! Får mig att längta till det är skördedags, jag har sparris i ett av mina land; det vårdas ömt av min dotter...själv har jag dålig kläm på om den skall vara vit, vilande under en keramikkruka eller få växa fritt....,grön. Någon som vet... Snö, snö, snö här vid havet i dag, det yr stora flingor.

Biggan | 2010-02-04 16:58:36

Ok, tack för ditt svar! Jag skall kolla idag när jag handlar...ska tänka på sparris!

Fru Matglad | 2010-02-04 12:58:15

Vårkänslor? Inte än men det kommer väl antar jag :-) Sparris mmmmmm. Förra året fick jag ett knippe direktimporterat från Tyskland av en god vän och arbetskamrat som varit på sparrisfestival, då blev det fest hemma! Glenns risotto låter ju som ett snabbmatsalternativ även för en glutenintolerant människa som jag! Bara man får veta om den smakar bra förstås och om den finns i butik, det gör den kanske inte än?

Anna | 2010-02-03 21:14:52

TKB! Jaa, men tänk vad tiden går;)! Gunilla! Ja usch! Idag är det hemskt här i Stockholm, blåsigt och ruggigt! Susanne J! Toppen:)! Fru matglad! Vet faktiskt inte....och tänk på sparris;)! Doris! Åh, gulaschsoppa! Nu längtar jag till Åre för det äter jag ofta till lunch i skidbacken! Och jag beundrar sådana som du som ägnar sina dagar åt att rädda liv! /Monika

monika | 2010-02-03 10:00:11

Gud va gott med Glenns risotto utan E...älskar det..dessutom från götet...här är det mycket snö...vårkänslor låter ju underbart...igår blev det gulachsoppa mums! Nu iväg och rädda liv igen! Må så gott!

Doris | 2010-02-03 09:24:54

Spännande med de nya produkterna! Finns de ute i butikerna ännu??? Vårkänslor...njaa, här i sydöstra delen av landet har vi snökaos!..men jag VILL ha vårkänslor jag också nu!!!

Fru Matglad | 2010-02-03 08:59:16

Nya susanne skriver susanneJ istället så blir det bra:)

SusanneJ | 2010-02-02 23:09:48

Vad härligt med vårkänlor!! Här i Kalmar snöar det igen !!! Livet är ju till för at njutas och en av mina njutningar är att få åka ut till en av våra fantastiska handelsträdgårdar här utanför och botanisera bland alla fina växter, ohh vad jag längtar ... och snön faller så fint utanför fönstret ;) Cissi

Cecilia | 2010-02-02 21:13:59

Här har vi bara snö och snö och ännu mera snö. Inga vårkänslor här. Gick kvällspromenad med mina hundar i snöstorm ikväll inte ens dom vill vara ute ! Burr !! Men man kan ju sitta inne framför brasan och mysa och längta till våren ! Ha det gott i kyla och snö ! // Gunilla

Gunilla | 2010-02-02 19:15:06

Monika Haha...DET kallar jag för underhålling i undanröjning;)..och med vårkänslor - fin tisdag helt enkelt! Susanne x 2 ...då må Jerusalems drottning heta "Drottning Susanne" och den andra "ny Susanne";)..ellers bli det lite rörigt....

TKB | 2010-02-02 17:49:40

Maria! Kul! Och då får du så småningom se där vad jag har pysslat med idag;)! Lena A! Jag vet känslan....men du ser! Bara man börjar tänka på att klippa kvistar och äta sparris så trillar man liksom dit! Susanne! Åh, tack Susanne! Och du är ju inte den "gamla vanliga" Susanne så välkommen:)! TKB! Absolut:)! Bilder från när jag dansade i Italien! Ha, ha,,,,Jisses det var kul! Och det är inte Jerusalems drottning som var snäll, "Susanne" Utan en ny Susanne:)! Peter! Känner jag "Don Pedro" rätt så hittar du den överallt om inte nu så snart! /Monika

monika | 2010-02-02 17:20:53

Risotton verkar ju jätteintressant. Var hittar man den? Eller rättare sagt: vem är distributör?

Peter | 2010-02-02 15:25:06

Kontorsröjning...hittar du något spännande? Glenns risotton utan E ämnen...bara det är värt att testa:) Susanne..det var det finaste du har skrivit på bloggen....2010;)

TKB | 2010-02-02 14:43:07

Hej ville bara tala om att min bästa julklapp var din kokbok.Mycket inspirerande och snygg.Hoppas att det kommer en till snart.Kul att se dina program på tv ,du är rolig,en frisk fläkt och får en att känna att detta kan jag med:)Hoppas även på fler program i tv.Ha det gott!

Susanne | 2010-02-02 13:37:45

Inga vårkänslor här. Känner mej avstängd och vågar inte ens längta efter våren, usch detta lät pessimistiskt. Ska köpa lite mer pärlhyacinter,vivor och tulpaner och gå ut i trädgdn och klippa lite kvistar att ta in.Ja nu känns det redan bättre. Lycka till med storstädningen.

Lena A | 2010-02-02 12:27:10

Åh, allt om trädgård - som jag precis börjat prenumerera på! Började min trädgårdplanering redan i oktober och nu kliar det i fingrarna i väntan på våren! Risotton verkar spännande...

Maria | 2010-02-02 12:26:18

Åh, allt om trädgård - som jag precis börjat prenumerera på! Började min trädgårdplanering redan i oktober och nu kliar det i fingrarna i väntan på våren! Risotton verkar spännande...

Maria | 2010-02-02 12:26:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *