HEMMA HOS ANNA ÄR DET SOM EN DRÖM!

15 februari - 2010 | 7 kommentarer

Ja, i alla fall för oss som gillar spetsar, pärlor, hjärtan, kors och annan romantik!

Direkt efter min Italienska for jag hem till Anna och fick en underbar lunch, (sushi). Jag har varit där en gång förut och mindes hennes hem som ett dockskåp.

Och i dag fick jag tid och chans att promenera runt i ”dockskåpet” och det är helt otroligt!

I varenda hörna, lampa, krok hänger vackra pärlor, antika spetsar och band som bara väntar på att formas till något ännu vackrare!

Se själva:

IMG_7357

IMG_7359

IMG_7360

IMG_7361

Och som om det inte var nog med att hon bjöd mig på Sushin, jag fick presenter också!

En vacker krona som jag absolut skulle bära om jag var på väg att gifta mig och en bedårande lampskärm tillverkad av antika spetsar!

IMG_7354

Och till er som undrar….det gick bra på Italienskan, lärde mig massor med nya och bortglömda ord men det märks att jag inte gått i skolan på ett tag;)!


Ha, ha Caroline! Bra tips;)! Elin Maria! Att damma här måste ju vara en upplevelse! Tänk vad mycket vackra ting man återupptäcker;) Och nej, hon har ingen butik men en fin hemsida som du kan gå in på via länken på hennes namn! /monika

monika | 2010-02-16 09:46:09

UNDERBARA SAKER ALLTIHOP, JA VISST. MEN JAG TÄNKTE PÅ ATT BEHÖVA DAMMA,& KUNNA HÅLLA ALLT PÅ TOPP. FAST KANSKE KAN DET HELLER INTE BLI FÖR MYCKET AV DET GODA ?? KANSKE HAR HON EN BUTIK ??

ELIN MARIA SUNDBERG | 2010-02-16 09:06:00

Jag brukar stajla järnet med att rabbla förstasidan ur en lärobok i nybörjaritalienska och alla novise tycker jag är fantastisk. ;-) "Carla Verdi e di Roma. Abita in un apartamento di tre stansa. Ora Carla e in soggiorno con un amici, Paulo Merlini. Questa signore non e di Roma, e di Venecia." Jag tar inte ansvar för stavningen. Alls. jag gick kursen för drygt tjugo år sedan. ;-)

Caroline | 2010-02-15 21:35:05

Anna! Oj, Boxercise! Det skulle jag nog inte klara men det låter spännande! Maud! Ja, det kommer tillbaka det känner jag nu! Och lustigt! Jag tänkte också på Agneta idag;)! Erica! Lycka till med såsen och det låter spännande! /monika

monika | 2010-02-15 20:01:14

Åh vad vackert! Idag ska jag experimentera fram en sås av mango och passionsfrukt, men inte till en dessert utan till oxfile och wokgrönsaker, om det blir bra kommer receptet upp i bloggen=) kram

Erica ung fru och tvåbarnsmamma | 2010-02-15 19:12:13

Hoppas din italienska lektion gick bra. Det är ett underbart språk och om du har talat det flytande förut så kommer du snart att komma in i det tror jag. Jag tycker Annas hem ser fantastiskt ut och det påminner lite om Agneta Eckemyrs hem i New York. Viva Italia! /Maud

Maud | 2010-02-15 18:57:56

Oh, du, så läckert det ser ut!!! Lyckliga du som fick promenera runt där efter italienska och sushi :-)) Och presenter ovanpå det, härligt!!! Det låter som en toppendag, det där! Själv har jag just kommit hem från ett boxercise-pass och nu ska det hejas på "di svenske" i Vancouver! Ha en skön kväll allesammans!

Anna | 2010-02-15 18:48:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *