UTVECKLINGSSAMTAL, RECEPTLEVERANS OCH FRANKENSTEIN!

24 februari - 2010 | 5 kommentarer

Då var det dags igen för barnens utvecklingssamtal och Rakel är först ut. Tänk, jag har fortfarande svårt att vänja mig vid att barnen ska vara med under hela samtalet. Det finns ju inte en chans att fråga Fröken hur det EGENTLIGEN går;)!

Därefter blir det till att åka hem till datorn och leverera några recept till ett speciellt uppdrag. Eftermiddagen slutar hos Frankenstein. Vi håller på med 2a upplagan av ”Monikas jul”…..

Och på vägen dit hinner jag förhoppningsvis rycka åt mig ett par täckbyxor till William. (kom på igår att han ”lånat” mina hittills i år men jag lär ju behöva mina själv i Åre nästa vecka!)

Sist men inte minst, så blir det ett ”after work” glas med Kicki!


Pernilla! Underbart att det finns en till som tycker som jag här;)! Doris! Ha, ha,,,,jag kommer att nästla mig in så klart;)! /Monika

monika | 2010-02-25 17:42:42

Va roligt att "Monikas jul 2" kommer...så mycket gott där i...allt man lagar i den boken blir bara hur lyckat som helst...du slipper vara med när dom börjat i gymnasiet...man vill men får inte..må så gott!

Doris | 2010-02-25 15:06:49

Hej Monika! Jag skrattade högt när jag läste dina rader om utvecklingssamtal. Jo, jag känner precis som du kring detta att barnen ska vara med hela samtalet. Visst är det lite märkligt ändå. /Pernilla

Pernilla | 2010-02-25 09:45:51

Hej Kerstin! Du menar antagligen Herman, min surdegsäppelkaka? Och i samma inlägg fanns ett recept på surdegsgrund, här kommer länken: http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2009/10/25/god-saftig-och-kraftfull/ /Monika

monika | 2010-02-24 13:26:32

Tack igen för alla Dina tankar o recept. Men jag har letat efter Din surdeg, som dessutom hade ett namn. Kan Du minnas när Du skrev ned receptet på bloggen? Tack snälla på förhand! /Kerstin WB (Visst har vi en fantastiskt vacker snöslittrande dag i dag! I Enskede ser vi inte till grannarna pga av snöhögarna.)

Kerstin WB | 2010-02-24 11:17:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *