SOM EN SKÄNK FRÅN OVAN….

25 februari - 2010 | 7 kommentarer

…kom han, snömannen och röjde mitt tak!

Beslöt mig till slut för att ringa någon, på er och era mäns inrådan!

bild

Och nu ska jag på tjejmiddag:)! Har hört rykten om fisksoppa……


Åh, Anneli! Krya på dig! Anna! Underbart gott tack! Millan! Det kommer fler sportlov.. TKB! Ha, ha,,,jag får börja vakta min tunga när jag skriver mina inlägg;)! Maud! Oj! Viken hemsk olycka! Min klarade sig helskinnad, tack och lov! Elin Maria! Åh, tack! /Monika

monika | 2010-02-26 08:10:53

DU DUKTIGA MONIKA ! DU BEHÖVER VERKLIGEN SPORTLOV NU. INTE NOG MED, ATT DU STYR UPP GÅRDEN, JORDEN, BARNEN, INKÖPEN, MATEN, BILEN & FINLIRET. INTE SKA DU FÅ LOV ATT SKOTTA TAKET OCKSÅ. NEJ DET HÄR VAR ETT KLOKT BESLUT. SOM JAG SKREV TIDIGARE : NJUT I FULLA DRAG. DU ÄR SANNERLIGEN VÄRD DET.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2010-02-25 22:16:13

Bra beslut! Hörde om en man som skottat sitt tak idag och snön hade rasat av taket och tagit honom med sig ner. Svårt skadad men han överlever. Fisksoppa och tjejmiddag är mycket bättre för dig än att skotta taket. /Maud

Maud | 2010-02-25 21:51:31

Aha...det är så snömannen ser ut...lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig men ack så funktionell;)

TKB | 2010-02-25 20:02:48

Strålande att Du ringde snömannen :-)! Nu är det mildare......hoppas at det lugnar ner sig med snö men visst är det vackert! Vá trevligt med tjejmiddá och fisksoppa som är det bästa jag vet ;-)! Ha det så mysigt i Åre, jag här hemma kämpar på och stormtrivs på nya arbetet!sportlov kan jag glömma men får göra något superkul härhemma med kiden istället! kramis óch krya på sig Anneli Z!!! Susanne, ut och åk lite längdskidor nu efter semestern vet já!

millan | 2010-02-25 19:23:15

Bra med snögubbe på taket! Hoppas fisksoppan smakade gott!

Anna | 2010-02-25 19:06:50

Dessa snögubbar är värda sin vikt i guld..... Själv ligger jag nerbäddad med förkylning och feber och väntar på att mitt bokreapaket ska komma. Var nästan i dina hemtrakter i går, på Ica i Kungälv, på matdemokurs. Solen sken så fint och värmde upp vårt konferensrumatt någon "smart" människa öppnade fönstret och det straffade lilla mej. Så jag väntar på maken som är och köper blåbärssoppa och något gott bröd :)

Anneli Z | 2010-02-25 18:24:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *