OM NI UNDRAR VAD JAG GÖR?

27 februari - 2010 | 14 kommentarer

….så kan jag berätta att dagen började med ett sammanbrott! Jag litar inte på mig själv vad det gäller att boka resor på internet så givetvis har jag för längesedan ringt SAS och betalat extra just för min personliga service…

Vad händer idag när jag ska checka in mig och barnen Stockholm-Östersund imorgon bitti? Jo, flickorna går inte att checka in!!! Dessutom har vi olika bokningsnummer jag och mina tre barn….

Till slut lyckas jag checka in mig och William men flickorna! är stört omöjliga…

Vad gör man? Jo, försöker ringa till SAS och be om hjälp….45 minuter senare svarar en kvinna som säger att hon inte kan hjälpa mig!

Då blir jag galen och berättar för henne att jag är kunden och hon bör rätta till misstaget, inte minst för att jag betalat extra för den personliga service jag anser mig behöva när det kommer till att boka på internet.

Hon föreslår att jag ska ringa Arlanda och jag föreslår, nej, förresten, jag talar om för henne att hon ska göra det och ringa mig!

Hon lyder och ringer mig, men har inte löst problemet utan ger mig ett telefonnummer som  jag ska ringa och hör och häpna! som går till en telefonsvarare på utrikes incheckning….

Grrrrr, då är jag färdig för ett rejält sammanbrott!

Till slut hittar jag ett nummer till inrikes incheckning, får svar direkt, förklarar allt för en ängel som löser hela klabbet!

Men det tog två timmar…..

Och nu packar jag…hade planerat en stor resväska och en bag vid sidan av pjäxväskor och skidor men det kommer inte att hålla!

Skidorna och pjäxorna..

IMG_7374

Väskorna…hittills!

IMG_7375

Och hur ska allt hinna torka?

IMG_7376

Och vad är nu det här som flickorna lagt fram som livsnödvändiga saker på min säng?

IMG_7377

Vi ses i Åre imorgon!


Vi kom fram och nu har jag löst ännu ett problem, fått igång internet:)! /Monika

Monika | 2010-03-02 08:23:45

Suck, jag blilr trött bara av att läsa om eländet. Tröttsamma servicemänniskor finns det gott om, de som tycker att man ska göra jobbet åt dem. Härligt att höra att du stod på dig och hoppas att ni får en fin semester!

Helena Ljunggren | 2010-03-01 09:00:19

När ni väl är framme kommer det att bli alldeles underbart - och vad skönt att slippa den urtråkiga tågresan upp.

Bärbloggen | 2010-03-01 02:17:57

Njut backarna och Åre! K Heléne

Heléne Persson | 2010-02-28 21:19:27

Du behöver en assistent...har jag sagt det förr...? Det positiva i det hela är att det finns förbättringspotentialer och därmed jobb..;) och många bag var det...

TKB | 2010-02-28 19:22:59

Hoppas allt gick bra till slut och att du och barnen inte snöade in på Frösö-flygplats! Ha det avkopplande skönt nu i Åre-by, så gott det nu går bland turister och kommers.... Kram

Biggan | 2010-02-28 18:06:22

Jag säjer bara en sak, flygplatser...inte bra för blodtrycket...hoppas att ni ändå får en skön vecka i Åre...är ju grymt avis...här har vi käkat torskrygg med ägg och persiljesås med mandelspotatispuré! Mums gott sa familjen. Må så gott!

Doris | 2010-02-28 18:03:51

Så blev det fart på blodomloppet och adrenalinet!

suzanne | 2010-02-28 17:34:45

Monika! Strålande att det till sist löste sig......vilket kaos och onödig negativ energi Du ska ha i 2timmar, grrr för Sas! Har Du namnet på denna dam som först hjälpte Dig med den personliga servicen?!Jag kan bara säga att det är bedrövligt att ha sådana oproffisionella rutiner på SAS......hmm ska nog prata min svåger...... Ha en härlig vecka i Åre nu :-) Kramisar<3

millan | 2010-02-28 15:15:48

Det finns en anledning till att SAS hänger på gärsgår'n, förstås! De har länge och ihärdigt skramlat till sin egen undergång - helt naturlig följd. Det märkliga är att de in i det sista kör på det inslagna spåret, och aldrig lär sig. de där charmkurserna som Jag Carlsson uppfann för många år sedan, är sedan länge glömda....!

Susanne | 2010-02-28 10:59:03

Vilken pärs! Håller med föregående skrivare. Sån dålig service! Men nu kan njuta och bara roa er.

Barbro | 2010-02-28 09:02:07

De = SAS borde lära av dig - service, tillgänglighet, hjälpsamhet, dela med sig, .......

Bigge | 2010-02-28 00:08:18

Ha det riktigt skönt i Åre. Att byta miljö ibland är aldrig fel. Vi hade sportlov här förra veckan och allt är tillbaka i normala gängor med utvecklingsamtal bl a. Kram Lena.

Lena A | 2010-02-27 22:56:05

Vilken röra, och vilken dålig service sen! Tur att det löste sig till slut. Ha en riktigt skön sportlovsvecka nu, här återgår vi till vardagen på måndag efter avklarat lov. Och det känns som om det var "tur" att det var den här veckan vi hade lov med tanke på att tillvaron nu verkar bli lite "blötare" omkring oss här i söder. Men i norr får ni det säkert underbart vitt och vackert! Apelsiner och varm choklad i en "solig snödriva" någonstans :-)

Anna | 2010-02-27 21:28:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *