EN BILDKAVALKAD!

3 mars - 2010 | 6 kommentarer

Först från gårdagen, till dig Biggan;)!

En ofattbar bebyggelse i Årebjörnen, Copperhill! En hotellskapelse med design och lyx som ledstjärna som varit kantad av problem som nu påstås vara lösta,,,,

Copperhill är faktiskt nästan helt overklig både från utsidan och inuti! Det ligger och ”vräker ut” sig mitt i ”ödemarken”, glänser i solen och verkar vara en blandning av både hot och kraft!

Jag skulle inte att klara att bo där ens en natt men tycker att det är värt att skida sig dit för att se det och äta en lunch!

bild(4)

Och eftersom pizzan tog 20 minuter roade sig Beata med att göra blommor av servetterna!

bild(2)

Och ni vet ju vad jag tycker om toaletterna på restauranger och här på Copperhill var toaletterna fina vill jag lova! Och toalettpappret var svart!

bild(3)

Och pizzorna var värda att vänta på!

bild(5)

Och här är gårdagens ängel!

Killen som körde Beata och mig i racerfart upp och ner för Åres backar på scooter när hon skadat sig!

bild

Rakel vid dagens besök på Åreskutan!

IMG_7393

Och jag på vägen ner!

IMG_7395

Nu bär det av till Dahlboms för att äta!


Anna! Ja lite märkligt är det allt! Åsa! Kul! Och tack för tipset;)! /Monika

monika | 2010-03-06 10:50:35

Darling Monika! Åååååhh, jag skulle också så gärna åka till Copperhill - det får bli nästa år! Men vet du vad - hos Fluffbabes.se kan man faktiskt köpa EXAKT deras svarta och parfymerade toalettpapper! De har det även i ceriserosa, så klart.... Kram!

Åsa Scharin | 2010-03-04 14:53:47

Vilken fin servett, Beata! Bra att kunna hitta på lite annat när man sitter och har gjort sig illa ;-) Tack, Monika, för att vi får se vinterparadiset! Förstår att Copperhill var något att se men det verkar tämligen "vräkigt" så där i den vackra naturen. Där ska byggnaderna passa in på ett annat sätt tycker nog jag.

Anna | 2010-03-04 06:29:17

Helene! Det ska jag göra,,tack! Biggan! Roligt att du gillade bilderna trots "monstret"! i Årebjörnen... Kram /(Monika

monika | 2010-03-03 23:42:10

Monika, du underbara, tack för vyerna från Åre, vilka bilder! Och Beata....glad trots sin skada, så kreativ tjej, fantasifullt viken servett, vad månne bliva.... Rakels utsikt från skutan går inte av för hackor.... Hoppas allt är bra efter omständigheterna med er. ...känner att jag "rört om i grytan"tillräckligt nu rörande Åre by..visst då. Har en tanke på att, när jag är uppe i stugan i påsk/fjällhuset,som min svägerska från Österskär kallar det/ ta bilen och kvista över till Åre en dag...du vet jag håller till på andra sidan om Storsjön i Oviksfjällen mellan varven. Hoppas Beata blir bra snart i sitt ben och att ni kan ta tillvara dagarna på ett bra sätt.

Biggan | 2010-03-03 22:13:12

Åh, hälsa till Beata! K heléne

Heléne Persson | 2010-03-03 20:59:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *