ÄNNU EN VACKER OCH SOLIG DAG!

4 mars - 2010 | 10 kommentarer

Ja, det ser ut att bli ytterligare en toppendag i Åre och det är ju toppen eftersom flickorna och jag flyger hem ikväll. William får vi inte med oss!

Gårdagens middag på Dahlboms var både intressant och god. Mer om detta vid annat tillfälle!

Vi fick uppleva många spännande smaker på flera delikata rätter. Här mumsades på allt från löjrom till pilgrimsmusslor och torsk, lamm och fläsk för att avsluta med lokala ostar!

Och detta var ju väldigt fint som serverades till brödet när vi kom. Olivoljecréme, riktigt smör och getostcréme!

IMG_7397


Claes! Tack själv:)! Och finns den inte redan på Dvd? Men jag ska kolla med Thommy när han kommer hem.... /Monika

monika | 2010-03-05 11:00:38

Doris! Hemresan gick som smort och det var Beata....;)! Marie! Hörde just av William att solen var ännu bättre idag? Maud! Härligt att din Stockholmsvistelse var lyckad! Gunilla! Oj! Vilken otur att skada sig vid städning och inte i backen! Och idag är det vackert även i Stockholm! Bigge! Ja, en sorts fluffig kräm baserad på olivolja, kan tänka mig att den vispas kraftigt och kyls....och Tack! Beata är det som behöver rehab.... Maria! Stek det i ugnen på 120° men linda in det i tex. pancetta eller bacon eftersom det behöver lite extra fett. späcka det gärna med vitlök och rosmarin. Ta ut det vid ca 58-60°, låt vila, skär upp och ät! TKB! Tack:)! /Monika

monika | 2010-03-05 10:55:02

Tack för en toppensida med härliga tips som vi ofta använder i familjen. En liten fråga! Vet du om tv-serien Ett liv med Thommy Berggren kommer att ges ut på Dvd? Jag vet att många undrar och skulle se fram emot det.

Clas Waerner | 2010-03-05 10:54:45

..och sen kom du med solen till huvudstaden;) Välkommen hem!

TKB | 2010-03-05 08:02:15

Vad läcker olivoljekrämen såg ut ;-) Har ett rådjurslår i kylen som väntar på tillagning, har du Monika, eller någon av er andra något bra tillagningstips? Trevlig helg till er alla!Hoppas vårvintersolen skiner på några av oss i alla fall...

Maria | 2010-03-05 07:39:29

Olivoljekräm? Berätta mera! Låter ju spännande. Önskar Rakel god rehab!

Bigge | 2010-03-04 21:17:02

Åh, vilka härliga bilder från Åre. Längtar tillbaka dit, var ju där förra året på sportlovet. Då kom även jag hem på kryckor, bäckenfraktur efter att ha tvättat golvet! I år har jag fått nytt kök inte dumt det heller. Här på västkusten skiner solen och det är ett härligt vår/vinter värder. :)

Gunilla | 2010-03-04 18:51:31

Ordet "intressant" i matsammanhang ska bli spännande att få höra mer om. Vilken otur med skada och kryckor! Härligt att vädret håller i sig. Vi har också sol i dag. Ska ta ett varv på längdåkningsskidor. Tea på Diplomat var ett mycket lyckat val. Ta det lugnt i backarna! /Maud

Maud | 2010-03-04 12:33:05

ha en underbar sista dag i Åresbackar, för den här gången. Solen är magisk i dag!

marie lithén | 2010-03-04 09:56:41

Att arbeta som operationssköterska är det bästa som finns! Speciellt med hjärtan...hoppas att ni nu får en icke strulig tur hem till Stockholm...det verkar bli sol i hela landet! Synd om Rakel som råkade illa ut! Må så gott!

Doris | 2010-03-04 09:21:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *