ATT EN TIMME KAN BETYDA SÅ MYCKET!

5 mars - 2010 | 14 kommentarer

Ja, tänk! Under vår sista dag i Åre gjorde jag mig barnfri (eller rättare sagt så gjorde E-M mig barnfri!) och jag fick en hel timme på mig där jag inte behövde tänka på någon i backarna mer än mig själv!

Och vilken ljuvlig timme det var! Ja, den var faktiskt värd hela resan!

Jag for upp på ”skutan”!

IMG_7398

Och sedan ner i ”vilken backe som helst”!

Ni ser väl huset med pudret på?

IMG_7399

Väl nere var det varmt och skönt på Fjällgårdens solterass och flickorna fick tillbaka en glad Mamma!

IMG_7400

Detta rekommenderar jag till alla Mammor!


Gud så härligt det såg ut!!!

Veckomatsedel | 2010-03-07 21:45:22

TKB! Tanken slog mig faktiskt;)! Torprosen! Jaa, det var verkligen några underbara åk! Monika! Trodde först att du var jag....;) Så fint skrivet av dig och jag är övertygad om att man behöver sina andningshål för att skapa nya idéer och tankar och självklart ska jag göra mitt bästa för att smitta er med både ny energi och nya framtidsutsikter! Marie! Japp! Christina! Det är nog så sant som det är sagt! Anna! Jag lärde mig faktiskt av min vän E-M att alla kan det! Barnen dlör inte av att sitta på ett säkert ställe och spela spel och sippa på en dricka i en timme! Och det var kallt och vackert även i Stockholm och nu har jag chans att se hela mellansverige eftersom jag sitter på tåget till Jönköping! /Monika

monika | 2010-03-06 10:47:22

Åh så härligt det ser ut! Visst är det lycka att kunna njuuuta av såna där stunder, det är det inte alla som kan! Här i Östergötland har vi vaknat till -21 och strålande sol, naturen är alldeles vit och det gnistrar i träden. Njutbar morgonpromenad och så gott det smakar med frukost efter den (promenaden alltså ;-))

Anna | 2010-03-06 08:10:37

Underbara bilder från ett fantastiskt Åre! Härligt att få en liten stund för sig själv, självklart kommer ungarna efter. Dit mamma åker brukar barnen gärna vilja komma och ta efter...bara vänta och se...!

Christina MH | 2010-03-05 20:34:23

perfekt ställe för egen tid, minsann:-)

marie lithén | 2010-03-05 20:24:18

Jag hoppas att du genom detta har fått energi som stänker över till oss andra. Vi är många som har glädje av att du finns genom detta media. Det är nog så att den som trivs med förändring skapar en utvecklande framtid....eller?

Monika! | 2010-03-05 19:20:38

Åh vad härligt det ser ut Monica....tur att du fick den där timmen, det är egentligen de där ögonblicken som sen etsar sig fast i vårt minne och de man tänker tillbaka på med glädje, som är guldkornen i tillvaron eller hur? Kram från Torprosen

Torprosen | 2010-03-05 18:53:19

Närmare himlen är det nog svårt att komma.... tittar på bilden;) ..och skulle nog passat på att "åka vilse"= en timme till..

TKB | 2010-03-05 17:32:12

Helena! Ja, tänk! Och detta borde, nej förresten, måste alla föräldrar göra! 1 timme klarar sig alla barn:)! Biggan! Lyckost dina barn som har dig som resurs! Hoppas de förstår vad det är värt! Cecilia! Åh, tack själv! Och detsamma önskar jag dig! /Monika

monika | 2010-03-05 17:06:21

Kram Monika! Vilka fina bilder och vad härligt att du får en timme för dig själv... du om någon är värd det. Tack för din härliga blogg och alla fina bilder och den energi du delar med dig. Önskar dig en härlig helg Kram Cissi

Cecilia | 2010-03-05 15:40:44

DEN timmen var DU , om någon, verkligen värd Monika! Jag minns själv "den ljuva tiden" när mina flickor inte var självgående..ingen släkt att ta till, Vi bosatte oss mitt emellan Djursholm-Östersund/Frösön, där vi har och hade vår släkt då blev det HÄR i Hälsingland......Barnflickor mellan varven tills vi blev etablerade och fick ett eget nätverk. Nu, som mormor vet jag vad det betyder för mina ungar att få avlösning! Har nyss haft Alma /Lotta på Bråkmakargatan/ här från Uppsala några dagar med en otroooligt trött mamma... Kram och vilken känsla- nu tittar vårsolen fram! Det fins hopp!

Biggan | 2010-03-05 13:25:01

Monika, Vilka bilder och vyer, skidåkningen är formidabel där uppe på skutan. Förstår att det känns underbart att få en enda timme för sig själv för att "bränna lagg". Det är en ren lyx som småbarnsförälder. Tänk vad en ynka timme kan göra, livskvalité. Carpe Diem! Trevlig Helg //Helena

Helena | 2010-03-05 12:15:23

Maud! Ha, ha,,,gnäller du? Det har jag inte märkt.... /Monika

monika | 2010-03-05 11:01:45

Så underbart för dig att få lite egen tid. Det ser fantastiskt ut! Jag ska snart ut i det underbara vädret (slut på mitt gnällande nu) och bara njuta. /Maud

Maud | 2010-03-05 10:59:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *