FROSSERI!

20 mars - 2010 | 5 kommentarer

Ja, idag kunde jag och de andra som besökte Bröllops- och Kalasmässan i Mariehamn på Åland frossa i ljuvliga blommor, härliga tårtor, mathantverk, klänningar, smycken, frisyrer och till och med tatueringar!

Men allra först skulle jag inviga det hela!

IMG_7473

Och här är min föreläsningssal innan jag börjar…

IMG_7470

Och här ska publiken sitta…

IMG_7471

Och så här blev en del av mina förslag till att pynta servetterna…

IMG_7476

Arrangera blommorna i kålhuvud…

IMG_7477

Arrangera buketter av uppochnervänt blåbärsris, provrör och ståltråd…

IMG_7479

Tulpaner med stjälkar i låg vas…

IMG_7478

Och min absoluta favoriter men tyvärr sämsta bilden…Kungsängsliljor klädda i mossa, tyll och tårtpapper…

IMG_7474

Ikväll blir det middag på Indigo och nytt frosseri imorgon!


Heléne! Ja visst är de fina! Och ser du att jag har ditt halsband och armband på mig;)? Anna! Ja, visst var det ett underbart vårväder igår! dessvärre kom snön tillbaka idag både på Åland och nu när jag kom hem till Stockholm! Millan! Åh, tack! Här lagades inte något utan jag gav mest tips inför stora fester och dukningar. Tips på allt från dukning, till dekorationer som alla kan göra själva och vett och etikett! Bigge! Jag talade om allt som hör större fester till och mycket kring bröllop, allt från brudbuketten till klänningen till dekorationer både för bordet och lokalen,. Och jag har lärt mig en hel del nytt själv;)! /Monika

monika | 2010-03-21 19:48:54

Underbara bilder. Vad talade du om? Maten? Bröllop på G?

Bigge | 2010-03-21 17:55:00

Hej Monika! Åh, du kan så mycket med blommor också;-) så enkelt en ack såå fint!Så kreativ Du är med så fin fantasi, men så är Du en kvinna med mycket fantasi/romantik/färger......just love it! Ser framemot vad Du "lagade" för gott inför alla besökande! Må så gott, molniga hälsningar/millan

millan | 2010-03-21 10:25:16

Vilka härliga bilder, man börjar tro på våren! Idag var det första löprundan utan någon is under joggingskorna, härligt! Fast det finns ju snö runtomkring förstås men att slippa broddarna och inte behöva vara rädd för att halka, det är underbart! Hoppas middagen var god och att söndagen blir trevlig också!

Anna | 2010-03-21 10:11:27

Hej Monika! Så kul att du fick inviga! Härliga bilder. Jag gillar den med Kungsängsliljor! Kram Heléne

Heléne Persson | 2010-03-20 20:53:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *