TÄNK OM MÄNNISKOR VISSTE HUR DET GÅR TILL!

23 mars - 2010 | 5 kommentarer

Att göra mat och fotografera densamma till annonskampanjer! Ja, då skulle världen se annorlunda ut…;)

Såklart inte! Men för er som vill veta kan jag berätta att det blir ett väldans tyckande hit och dit om allt! Och mest av omsorg för er som ska lockas såklart! Personligen hävdar jag alltid att ”man måste bli sugen” , det räcker långt för då kommer ju längtan att köpa ingredienserna på köpet!

Idag har mitt hem varit invaderat av  människor, i vardagsrummet….

IMG_7490

På verandan där Frida satt och matade in bilder mest hela dagen när hon inte hjälpte mig att skriva upp alla ingredienser som jag använde!

IMG_7493

..fast just här saknades ytterligare en person, Erik som absolut inte ville vara med på en blogg, inte ens min!

Och i ett annat hörn stod världens bästa Ewa-Marie…

IMG_7491

Och nu skäms jag för den dåliga bilden som är allt annat än rättvis, Ewa-Marie är bra mycket härligare och snyggare än vad som framgår! Men jag tröstar mig med att det är hon som är fotografen!

Och nu undrar jag bara…Vem ska diska?

IMG_7488

Hur som helst var det en innehållsrik, trevlig och lärorik dag! Hoppas nu bara att ALLA blir nöjda!

Och missa inte ”Biff i snöre”! Morgondagens Middagstips i Nyhetsmorgon, 06.18 och 09.15!


Hej Monika! Vilket otroligt fint kakel du har i köket! Ditt kök är verkligen bilden av min inredningssmak. Great minds do think alike, I guess! :) Men var kommer kaklet ifrån? Om du inte misstycker att jag frågar? MVH och tack för trevligt biff i snöre idag! :) Elin

Elin | 2010-03-25 11:26:14

Ann-Margrethe! Jag kontaktar dig idag! TKB! Ha, ha,,,jodå, allt blev diskat! Anna! Ja, det blev lite fel! Biff i snöre kommer imorgon:)! /monika

monika | 2010-03-24 06:57:04

Annorlunda "Biff i snöre" får jag lov att säga ;-) Kycklinggryta med ingefära och morötter var det visst idag! Men det gjorde ju inget alls för den grytan såg minsann så mumsig ut så den må testas! "Biff i snöre" kommer väl en annan morgon antar jag, kanske rentav imorgon.

Anna | 2010-03-24 06:29:12

...första och sista bilden säger allt..armarna i kors och ingenting blir diskat...diskmaskin med knappar och inga armar;)

TKB | 2010-03-23 23:28:18

Hej Monika. Så mycket du hinner med: Åland, morgonprogram, nya recept, annonskampanjer etc. Du är verkligen en tjej i farten. Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig. Hur når jag fram? hälsar Ann-Margrethe, din fd hemkunskapslärare.

ann-margrethe svenson | 2010-03-23 19:24:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *