GÅRDAGENS BÅDA FÖDELSEDAGSKALAS!

26 mars - 2010 | 10 kommentarer

Var riktigt lyckade var och en på sitt sätt. Min var kanske något godare och lättsammare än Thommys ! 😉

Och lika skönt är det att båda nu är ”avklarade”….

Efter föreställningen intog jag en underbar middag i goda vänners sällskap på Restaurang B.A.R på Blasieholmen.

Här får man gå till fiskdisken och peka på den fisk man vill ha tillagad, grillad och sedan kompletterar man själv men riktigt goda tillbehör från menyn vid bordet.

Frida blev salig och lycklig över sin fisk…

IMG_7492

Och Ewa-Marie överlycklig!

IMG_7493

Och jodå, här finns riktigt gott kött också!

Här åts både kalv och entrecôte. Dessutom hade de ”Världens godaste” Pommes Frites!

Och som om inte detta var nog, var personalen supertrevliga! Så här ska det vara på restaurang!


Ja det är väl för himla bra att smaken är olika, tänk så trist det vore annars, då skulle vi ju inte ha varken döda fiskar eller västerbottensost att skriva om :-) En levande blogg, fantastiskt!

Anna | 2010-03-28 09:29:26

Död fisk god fisk;)

TBK | 2010-03-27 19:54:33

Äntligen någon som tycker som jag! Har alltid tyckt det ser allt annat än aptitligt ut med en hel fisk så där rakt upp och ner. God kan den säkert vara men jag håller helt med Susanne i den här frågan... Äta fiskskinn förresten? Inte jag. Ang färdigrivna v-osten i sillen, jag har också testat och tyckte den funkade rätt bra. Antar att smaken är olika där med. /Lena

Lena Pe | 2010-03-27 18:15:13

Okej då Susanne, den ser VÄLDIGT död ut men jag är övertygad om att den smakar gott. Och om osten: färdigriven, nej, nej, den är bra till annat men inte till sillen. Fast å andra sidan, har man inte tillgång till annat så vad gör man? Sillen vill man ju inte vara utan ;-)

Anna | 2010-03-27 17:07:00

Dålig smak, minsann!? Ingen kan väl tyck att den SER god ut??? Den ser mest DÖD ut, tycker jag ;-)

Susanne | 2010-03-27 11:04:42

Cathrine! Ha, ha...nej! Men jag har hört talas om fler som ska ha Västerbottenssill till påsk! Och det funkar bra med den färdigrivna! Anna! Alltid bra med tips, tack! Fast jag tycker nog att det funkar bra med den färdigrivna.... /Monika

monika | 2010-03-27 09:19:46

Det där såg gott ut, tycker jag, härligt med lyckade födelsedagar! Cathrine! Varning för den färdigrivna osten till sillen. Jag tog den i julas, skulle gå lite snabbt... Inte bra tyckte jag, den är alldeles för grovriven för min smak. Jag tyckte inte att det blandade sig lika bra som när jag fick finriva osten och smakerna utvecklade sig inte lika mycket. Så tycker jag i alla fall och jag tänkte dela med mig av mina erfarenheter om du vill ha dom alltså ;-)

Anna | 2010-03-27 07:53:14

Hej! Skulle köpa västerbottenost för att göra din goda sill till påsk. Men det råder brist på osten, sa expediten. Jag fick köpa en påse färdigriven. Ligger du på något hemligt lager, eller?

Cathrine | 2010-03-26 22:15:29

Susanne! Du har dålig smak! Den var krispigt grillad, hård och knaprig i skinnet och alldeles ljuvlig inuti! Så det så! /Monika

monika | 2010-03-26 18:22:07

Fridas fisk ser verkligen ut som just....."död fisk". Jag hade blivit deprimerad om den legat på min tallrik!

Susanne | 2010-03-26 17:51:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *