FÖRHANDSINFORMATION!

13 april - 2010 | 15 kommentarer

Japp, då var det klappat och klart inför torsdagen. En lyxig förrätt med sparris och Mousselinsås, En örtfylld fläskfile och en frasig rabarberpaj…..

Blir ni sugna gäller det att kliva upp i ottan på torsdag, helst före 06.00 eller vakna till liv före 10.00 och pricka in någon av gångerna jag kommer att synas i rutan…..

Annat kanske ”kul att veta”:

Ni som befinner er i Värmland till helgen, närmare bestämt i Sunnetrakten kan få smaka på ”min” älgfärs! Då bör ni komma till Sillegården

I övrigt är jag djupt oroad! Min dator har börjat uppföra sig extremt självständigt och lyder mig inte längre som förut……


Kram alla gulliga :-) Det vá inte så farligta att fylla år, helt ok med en hemlagad fisksoppa idag och ett glas gott vin :-) och bara det att få barnteckningar.m.m .......lycka! men Tkb jag blev 88 år/med en annan twin-syster :-)!! Jag slår nog våran kära Biggan, Jkpg drotttning Susanne och sist men inte minst våran underbara Monika ha ha !!!

millan | 2010-04-14 20:06:27

L8! Jag vågar knappt svara, nej!!! Maud! Phu, jag vill ju ha så många som möjligt som tittar såklart;)! TKB! Det finns inga "bäst före"......;) Emilia! Kul! Och nej det blev inte rött till slut..... Anna! Hurra! En till;)! Blondie! Nu blir jag jättestressad! Den är 5-6 år!!! Hjälp! /Monika

monika | 2010-04-14 08:40:41

Darling Monika - jag har bara en sak att säga: byt ut din dator. Nu. Detta är bara förstadiet till ännu mer problem, i alla fall om din dator är mer än 2-3 år gammal. Längre håller de ofta inte. Fatta vad jobbigt det skulle vara om den bröt ihop när du har som allra mest att göra! Kram från Fluffbabe Blondie

Fluffbabe Blondie | 2010-04-14 08:31:55

Oj, oj, det där får inte missas! Torsdagens Mattips alltså!!! GRATTIS! Millan på dag, hoppas kakan blir mumsig, det borde den bli, med äkta smör!

Anna | 2010-04-14 05:44:05

GRATTIS I MORGON MILLAN!!!!!!!! Verkar bli en mumsig kaka i morgon...

Biggan | 2010-04-13 21:30:55

Tack för tipset med potatisbullarna, det ska testas! Äggfritt o allt. Gjorde två sortes bröd från din kokbok "min mat" de blev fantastiska! Älskar att titta i kokböcker o dina är så vackra att bläddra i. Må så gott! (vet ej varför allt blev i rött men men)

emilia | 2010-04-13 21:20:53

Tävla??? räcker det inte bara att delta och vinna?? Millan Med tanken på att du är "lite yngre" än Biggan så är det lugnt... eftersom det verkar som att kvinnor i Biggans åldern är inte lugna... GRATTIS!! och ha en härlig dag.....du kan ju alltid kolla med Queen of Jönköping hur det är att fylla år? Årtalen struntar vi väl här på bloggen och kör mer "bäst före....decennier"?

TKB | 2010-04-13 20:53:55

Ja såklart att jag menar torsdag. Sitter och arbetar med skriftliga omdömen så jag inte kan tänka klart för övrigt. Lycka till på torsdag då! /Maud

Maud | 2010-04-13 20:43:18

Mmm, vad det låter gott!! Är nog hungrig... Och så håller jag med om att bångstyriga datorer inte är kul. Du har väl säkerthetskopierat!!

L8 | 2010-04-13 20:30:22

Elin maria! Ja, håll tummarna för Guds skull! Sofia! Vinner gärna en resa till Italien, frågan är bara hur? Hur jag ska hinna tävla och har aldrig haft tur i spel.. Ingrid! Vinner du blir jag avundsjuk;)! Då måste du berätta allt! Millan! Stort grattis! Och det är inte så farligt... Maud! Tack! Och torsdag menar du hoppas jag....;)! /monika

Monika | 2010-04-13 19:40:09

Vilken god mat! Det låter underbart! Det får bli kl. 06.00 då och tv till frukosten istället för morgontidning, ja båda kanske. Monica, du kan vara lugn. Jag hackar snö och is med en vanlig, ganska liten spade. Lycka till i morgon. /Maud

Maud | 2010-04-13 18:47:47

Mums, vad GOTT allt låter! Jag ska titta lite på Dig för vi har plasma-tv i taket för våra patienter........självklart är tv4 på !!!! ;-) Usch, imorgon blir man 1 år äldre.....men just nu känns det inte sååå farligt! Bara gilla läget och bita ihop, eller hur Biggan!? Ska bjuda på "kärleksmums", bara smör i kakan :-) Kram Millan

millan | 2010-04-13 18:25:18

Monika Det är bara att kämpa på med datorn och säga till den att det är DU SOM BESTÄMMER :). Hej Sofia Vilken härlig film det blev. Tack för tipset.

Ingrid Johansson | 2010-04-13 17:54:07

Hej! Det låter gott! Tack för en härlig blogg! Vill tipsa dig om att Gevalia har startat en kampanj där du dels kan skicka roliga videohälsningar till dina vänner men även tävla om bl.a. en exklusiv resa till kaffemeckat Italien, kaffemaskin från Bosch eller vårt eget sortiment av hela bönor. Så här skulle den kunna se ut http://www.wholebeanmessenger.se/#/gor-en-inbjudan/1397, fast med dig i huvudrollen. Där kan du även lära dig hur du gör gott kaffe tillsammans med Gevalias egen kaffeguru Giovanni Masturzo. /Sofia

Sofia | 2010-04-13 15:09:14

HEJ & TACK FÖR TREVLIG FÖRHANDSINFO MONIKA !! KLART MAN HÄNGER PÅ & MORGONKIKAR. PERFEKT MJUKSTART FÖRE TVÄTTSTUGAN. VÄLKOMMEN TILL " KNÄPPA-DATORGÄNGET ".... OM SLIKT VET JAG ALLTFÖR MYCKET. I NORRA DALARNA SÄGER VI : DOM ÄR FÖLL TJURIGA !!! DATORER KAN VARA PÅFRESTANDE. HUR LEDSEN FICK JAG INTE BLI ?? DET ÄR JU SÅ, ATT DEN KÖR SITT RACE...........JAG VEEET. HÅLLER TUMMARNA FÖR SÅVÄL DATORN SOM TV-CASET.

ELIN MARIA | 2010-04-13 14:24:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *