TUR!

3 maj - 2010 | 5 kommentarer

Att jag ska använda  huvudet idag för ansiktsmusklerna är typ de enda musklerna på hela min kropp som inte är  ”ur funktion” efter gårdagens eskapader i trädgården.


Heklena! Japp! Lena! Håller helt med dig! Det är ett privilegium att få slita med såväl, jord som löv som ogräs och koskit:)! /Monika

monika | 2010-05-03 20:19:19

Hej Monica, Finns det någon gång man känner sig så nöjd som efter rejält kroppsarbete, egentligen bättre än ett pass på gymet. Tänk på vilken underbar jordmån för dina växtligheter. De kommer tacka dig med att växa riktigt mycket och du får skörda underbara blommor och grönsaker. Kram på dig och ta hand om din ömmande lekamen.

Lena | 2010-05-03 19:47:46

Helt enig med dig. Så visst är det synnerligen tacksamt att hålla på.... //Helena

helena | 2010-05-03 19:39:47

Helena! Det jag gillar mest med trädgårdsarbete är att resultatet kommer direkt! /Monika

monika | 2010-05-03 17:44:22

Monika, Kan lugnt instämma med dig med att vara lite mörbultad..... Helgen har tillbringats på landet i Dalarna. Två hela dagars krattande av löv, ja du läste rätt!!! Vet inte hur många lass jag har kört med skottkärran. Stor tomt med många björkar är förklaringen. Mannen krattade gräsmattorna i höstas, men mer hanns inte med då. Han fick nu ta hand om alla rabatter, rensa upp och flytta om en del. Inte så populärt hos den lilla sonen att föräldrarna måste ägna helgen åt trädgårdsarbete. Väldigt fint blev det iallafall och antar att det blev så hos dig också. Tänk sedan vilken glädje trädgården kommer att ge oss i sommar. Ha en fortsatt bra dag. //Helena

Helena | 2010-05-03 10:38:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *