SPÄNNANDE DAG!

6 maj - 2010 | 7 kommentarer

Idag blir det en spännande dag! Först ska jag träffa Daniel från tidningen ”Företagaren” och bli intervjuad, sedan kommer Andreas för att ta bilden till omslaget.

Därefter blir det till att slänga sig i en taxi för att hinna möta hemligheten…..och så avslutas allt med en middag på Teatergrillen tillsammans med Bibi

Det sorgligaste med den här spännande dagen är att jag missar ett mingel med mina bloggkolleger på Alltommat.se, men ibland räcker tiden inte bara till!


Ha, ha Blondie! Jag ser det framför mig! Och tyvärr ingen hälsning till Anders,,,han var inte där! Helt otroligt! Bor inte han där?;) Biggan! Åh, så kul! Det ska jag berätta för Åsa! Och hemligheten ja, jisses! i går tror jag faktiskt att jag tog ett jättekliv framåt! Anna! Ni är de första som får veta såklart! TKB! Japp, helhärlig.... /Monika

monika | 2010-05-07 11:37:40

Monika ...intervjuer, nyfikenhet, fånga skönheten på bild och avsluta dagen med teater+grill i ett med gott sällskap...hel härlig torsdag alltså?;) Blondie Försöker verkligen leva efter det mottot..och kan säga av erfarenhet hittills att det är lite slitsamt, utvecklande och ruskigt härligt att resa....

TKB | 2010-05-07 07:35:03

Och Biggan, du kanske har rätt ;-) Med tanke på en viss länk här ovan så...

Anna | 2010-05-06 18:45:41

Ja nog håller vi tummarna allt, vi kanske snart får veta t.o.m.? Blondie: Det där mottot har jag också sett, det är helt underbart!

Anna | 2010-05-06 18:43:47

...sommarpratare... ???? Deckarn´i mig, satte fart..... Kram

Biggan | 2010-05-06 14:01:17

Jisses- du håller maskineriet i gång, vi håller tummarna på bloggen... Jag missade Go´kväll i går...min man kom med en liten "tips-lapp" -här är en bok jag tror du vill läsa....HAN hade parkerat framför TV.n. Gick in på nätet, bokade boken på biblioteket ...på den tiden hade 5 st bokat den innan jag kom fram...det du, där gick det också undan. Lycka till nu Monika med allt och det är otroooligt spännande med "hemligheten"

Biggan | 2010-05-06 13:37:11

Darling Monika! Spännande dagar är fantastiska. Och idag fick jag ett mail med ett motto: ”Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikandes ’Vilken häftig resa!’”. Visst är det bra? Så njut av din dag, ha så kul på Teatergrillen och hälsa Anders från mig, om han är där.... KRAM!

Fluffbabe Blondie | 2010-05-06 12:04:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *