KYRKAN!

9 maj - 2010 | 5 kommentarer

Ja idag ska jag gå i kyrkan och det gillar jag!  Jag vet inte varför men jag finner en ro, en stämning i kyrkan som jag inte finner någon annanstans, så egentligen borde jag ta mig dit oftare! Besöket idag har att göra med att William i sommar ska på konfirmationsläger på Medevi brunn.

Därefter ska en kär vän få sig en rejäl överraskning, kan inte skriva vad med risk för att det då inte blir en överraskning längre!

Kvällen måste ägnas åt morgondagens föredrag, ”The power of passion” på Rival och jag har ett problem!

Jag får bara prata 30 minuter jämfört med mina vanliga 90!! Och knepet att komma ner i tid är ju dessvärre inte att prata fortare, utan att välja rätt saker att prata om……

Hur som helst är ni alla hjärtligt välkomna!


Så sant Helena! Och jag tände ett ljus igår i kyrkan för min Pappa som inte finns bland oss mer, det var en fin stund! /monika

monika | 2010-05-10 14:04:45

Hej, Är helt eniga med er övriga om att kyrkor är något speciellt, vackra byggnader med härlig ackustik där konserter är fantastiska att lyssna till. Också ett vackert rum att tända ett ljus i och bara stanna upp. Inte helt fel att få åka på Medevi Brunn på konfirmationsläger, är så vackert där sommartid. //Helena

Helena | 2010-05-10 13:02:40

Elin Maria! Just idag var det den vackra och ståtliga Oscarskyrkan! Ingrid! Åh, så synd! Men det kommer fler tillfällen såklart! /Monika

monika | 2010-05-09 18:07:08

Jag som hade längtat till morgondagen, upptäcker till min förtvivlan att jag kommer att missa dig pga ett x-tra föräldramöte i skolan. Jag kan ju inte dela på mig. Lycka till och jag tror nog att du fixar det även på 30 min. Alla får sig nog en skön upplevelse av dig och de andra föreläsarna. :)

Ingrid Johansson | 2010-05-09 16:57:43

MONIKA JA, DET ÄR NÅGOT MYCKET SPECIELLT MED KYRKOR. JAG GILLAR DET OCKSÅ SÅSOM DU. DESSUTOM UPPSKATTAR JAG DET SOM " MUSIKRUM " KONSERTLOKAL.. JAG BESÖKER ALLTID KYRKOR, NÄR JAG RESER INOM OCH UTOM LANDET. DET BRUKAR KÄNNAS RÄTT. JA, T.OM. SVENSKA KYRKAN UTOMLANDS KAN BLI EN UPPLEVELSE. ÄR DET DJURGÅRDSKYRKAN, SOM ÄR ER NÄRMASTE, ELLER ? ALL KRAFT INFÖR PASSIONEN I MORGON ! DET LÅTER HIMLA HÄFTIGT. MORGONSAMLING I KYRKAN, I DAG, SPÄD GRÖNSKA, BRA PLANERING, VAD ÖNSKA MERA ? JAG NJUTER FORTF. AV DIN GÅRDAGS-INKÖPSLISTA. DET VAR NÅNTING DET " ATT BÖRJA BITA I. " HA DET !

ELIN MARIA | 2010-05-09 13:36:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *