NU TROR JAG…..

10 maj - 2010 | 8 kommentarer

…att jag är överens med mig själv om kvällens föredrag

Det är ju aldrig enkelt att korta något som en gång hittat sin struktur. Men till slut kom jag fram till, kanske det mest vågade, nämligen just ”att våga” helt enkelt!

Själv har jag ju vågat rätt mycket trots att jag nästan alltid varit rädd och de gånger jag vågat mest har betytt otroligt mycket för mitt fortsatta liv.

Så nu har jag valt ut tre av mina mest vågade ögonblick som jag hoppas ska peppa alla som lyssnar ikväll till ett mer vågat liv!

Och kan ni inte komma ikväll så kan ni se mig som gäst i ”Förkväll” imorgon klockan 17 i Tv 4!


Honungsros, den är ju underbar med sin milda doft och söta små blommor, klar favorit bland många sorter!

Anna | 2010-05-12 05:33:32

Doris! Åh, tack! det gick bra inte minst på grund av den fantastiska publiken, vilket gäng! Millan! Åh, tack, det gick bra! Och kul om du tittar i eftermiddag! Lena! Sant! Just vad vi sa allihop, vi "rädda" föreläsare! Tänk om vi inte var rädda alls? Så tråkigt det skulle vara!;) Och Lycka till med festen! Ulrika! Åh, vilken svår fråga! Det finns ju så många underbara rosor nuförtiden. Förutom de enastående vackra gammaldags rosorna har det kommit så många ännu mer enastående moderna rosor och gör så varje år....men ett säkert kort är Honungsros och som klätterros är det väl svårt att slå klassikern Sympatie, inte minst för den vackra röda färgen! Lycka till med rosorna och tack för fina ord! /Monika

monika | 2010-05-11 08:08:33

Hej Monica! Jag skulle vilja fråga om ett tips som inte har med mat att göra men du är duktig på så mycket så..vilken är världens finaste och bästa ros om man bara ska välja en att ha i sin trädgård? :) Tack på förhand! /Ulrika

Ulrika | 2010-05-10 21:38:23

Hej Monica, jag tror på dig. Vi måste våga, jag hörde en klok rad. Är man inte rädd så är man inte modig heller. Tittar på förkväll imorgon. ps tack för dina fina recept och tips till min 50 års fest, har samlat ihop recepten och skall nu börja min planering. Det är så roligt när man känner att det blir lyckat. Tack. Kramar Lena

Lena | 2010-05-10 20:53:57

Tänkt på Dig och ditt föredrag ikväll.....klart det har gått bra ;-) jag ska helt klart skynda mig hem imorgon ,och se Dig på förkväll :-)!! MÅ SÅ GOTT!

millan | 2010-05-10 20:15:32

Ja verkligen lycka till...det kommer att gå hur bra som helst...och vilken tur vi andra har som får se och lyssna på dig imorgon på förkväll...nåt om dukning tror jag? Grannens rosa magnolia blommar nu, helt magnifikt vackert...

Doris | 2010-05-10 18:01:54

Åh Helena! Just nu känner jag mig livrädd, men det kanske är tur det....jag som håller rädslan som min största drivkraft;)! Då ses vi kanske ikväll, du säger väl hej? /Monika

monika | 2010-05-10 14:06:48

Hej Monika, Du kommer att klara det galant. Jag tror ingen i publiken är farlig, utan vi är bara intressade. Ett stort lycka till. //Helena

Helena | 2010-05-10 12:29:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *