OCH JAG KAN MEDDELA…

16 maj - 2010 | 2 kommentarer

…att den örtfyllda fläskfilén var utmärkt! om inte ännu bättre faktiskt dagen efter……


Åh så roligt AnnSophie! Och är det pestofyklld focaccia din kollega menar tror du? /monika

monika | 2010-05-19 12:58:53

Jotack..vi vet Monica.. Snart har jag prackat på varenda kollega på Avetsas sjukhus det receptet..fler har gjort det och är lika belåtna de åxå.. DÅ jag pratade med en kollega om din inspiration via allt du förtar dig så berättade hon att hon varit vid Rosendahl och ätit det godaste matbrödet hon någonsin smakat..låg du bakom det och är villig att dela med dig av receptet här på bloggen??.. Det var ett matbröd med pesto i.. Ha en härlig maj !! Kramisar

AnnSophie | 2010-05-19 09:47:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *