DENNA MAGISKT VACKRA MORGON!

21 maj - 2010 | 8 kommentarer

Med strålande sol och spegelblankt vatten bär det av ut mot skärgården! Jag är alldeles säker på att jag under dagen kommer att få smaka på allehanda läckerheter….

Och lyxigt nog plockar de upp mig här vid ”min brygga”, på Blockhusudden!

P5200002

Dock inte med denna vackra seglats, men  ändå, bättre kan man knappast ha det:)!


Torprosen! Åh det är inte min....utan Kungens men jag lånar den ibland;)! Elin Maria! Hoppas räkorna smakade! TKB! Det var en mycket fin dag! Biggan! Ha, ha....;)! Lena N! Jaa, sommaren ÄR här! TKB! Toppen! /Monika

monika | 2010-05-22 10:44:43

Biggan fick inte plats på båten med mina viner...men tror att Monika har haft en härlig dag:) ELIN MARIA PINGSTEN MED HINGSTEN...VINNSTEN? Lena N Låter underbart...prioritera sig själv o njuta av nuet:) Trevlig helg Monika Hur har du haft det??????

TKB | 2010-05-21 23:40:00

Så underbart Monika, att bli hämtad med båt. Och det var en magisk morgon. Brukar vara på kontoret tidigt, men i morse kunde jag inte lämna min underbara lilla uteplats utan kom till jobbet senare än vanligt. Men jag har flextid, så ingen skada skedd. Sommaren är här, kära Monika, TKB och alla vänner på bloggen. Trevlig helg och många kramar Lena N

Lena N | 2010-05-21 21:18:12

YES ! BIGGAN. RÄTT ORD ÄR NU PINGSTEN. INTE ATT FÖRVÄXLA MED HINGSTEN. SÅN´T FÅR BARA VI FULLVUXNA SKRIVA. CIAO BELLA !

ELIN MARIA | 2010-05-21 20:24:08

Hm, TKB, är du hemma,du? Jag trodde du satt på bryggbänken i linnekostym, halmhatt och kylväskan proppfull med gott dricka och väntade på Monika.... Trevlig Pingst=hänryckningens tid.... Simma lugnt!

Biggan | 2010-05-21 18:42:45

Fin brygga,fin båt,fint väder och säkert fin dag med god mat...kul!

TKB | 2010-05-21 15:31:47

MONIKA DEN HÄR DAGEN BLEV SÄKERT MYCKET BRA. DEN INNEHÅLLER JU DE RÄTTA " INGREDIENSERNA ". T. O. M. MORGONEN VAR GYLLENE.. NEJ, MAN FÅR INTE BEGÄRA MERA. RESAN GER MIG FÖRSMAK AV DEN RESA CLAES-GÖRAN SKALL GÖRA FÖRE MIDSOMMAR. DÅ SKALL HAN ÖLUFFA I SKÄRGÅRDEN & BL. " ÄTA SIG FRAM. " OCH IDAG ÄR HAN SOM TIDIGARE SKRIVITS I GÖTEBORG & LÖPTÄVLAR. HAN SKA KÖPA MED SIG RÄKOR HEM, FÖRUTSATT, ATT DET ÄR RÄTT LÄGE FÖR HONOM. EV. BLIR DET RÄKOR FRÅN VÄSTERHAVET & DÅ MÅR JAG GOTT. GOD HEMKOMST & DITO PINGST.

ELIN MARIA | 2010-05-21 12:54:12

Ingen dålig brygga du har Monica...ha en riktigt underbar dag!!! Kram Torprosen

Torprosen | 2010-05-21 08:04:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *