STUDENTMOTTAGNING PÅ GÅNG?

26 maj - 2010 | 7 kommentarer

Då ska ni följa med mig på fredag när jag fixar Emelies studentmottagning!


Lena N! Då kommer tipsen snart! Cecilia! Det låter som att det kommer att gå bra! Alla gör ju sitt;)! Heléne! Tänk, jag kommer också få dubbelt upp när det är dags för R och B, det har jag inte ens tänkt på! Och känner jag dem rätt blir det inte en gemensam utan två! /Monika

monika | 2010-05-27 20:26:47

Klart jag hänger med......kan delge tipsen till min väninna som ska ha Student för sina tvillingkillar! Kram Heléne

Heléne Persson | 2010-05-27 16:39:21

Gud vad jag blir avis... ej det är inte ngt lila som sticker fram på mina öron. Själv har jag en student i vårt hem i år och huvudet går på högvarav, förutom att driva Middagskorgen och planera vardagsmat för våra kunder så ska jag och min man planera hans avslutning. Nu får vi tacka vår lyckliga stjärna att han själv gör allt det han kan, hyrt frack till söndagens bal - köpt en ursnygg kostym tillsammans med flickvännen uppe hos er i Stockholm. Det jag och G gör är planerar för våra gäster samt för allt som tillhör studenten, har en "att-göra-lista" som checkas av dag för dag. Men nu har jag bestämmt att jag ber någon fixa hans buffé men jag bestämmer vad som ska vara på!! Så på tidag träffar jag "min kock" och ger honom uppdrag !! Sedan tror jag inte att det är så mycket kvar .... jo få hem dottern från Irland det visade sig inte vara det allra lättaste hennes arbetsgivare vill inte släppa henne... men det löser vi säkert .... det är sonens stora önskan att sysyetyster kommer hem. Lycka till jag följer dig på din student, säkert får jag tips Cissi

Cecilia | 2010-05-27 10:16:46

Hej kära Monika och alla bloggvänner. Det här blir toppenbra. Jag har studentmottagning nästa sommar när min dotter går ut. När min son gick ut för två år sedan lyxade jag till det med cartering. Men det känns som lite fusk, det här gången ska jag göra maten själv. Så jag blir jätteglad för dina mattips. Tack söta du. kram Lena N

Lena N | 2010-05-27 08:34:06

Elin Maria! Nix, hämtningen får de klara själva då är jag nämligen hemma i deras hem och förbereder allt:)! /Monika

monika | 2010-05-27 07:35:26

FÖRLÅT M, JAG GLÖMDE : IDAG 3 ÅR SEDAN MIN STORA MEDALJFEST, SÅ VISST, NY " INPUT " BEHÖVS.......MAN KAN INTE BARA LEVA PÅ " GAMMALT." JAG VÄNTAR......

ELIN MARIA | 2010-05-27 05:31:52

GOD MORGON MONIKA ! KLART JAG HÄNGER MED PÅ STUDENTMOTTAGNINGEN. ALLTID LÄR JAG MIG NÅGOT, SOM KAN VARA BRA. DET ÄR ETT STORT NÖJE ATT BARA FÅ LÄSA OM PLANERINGEN, INKÖPEN, UPPLÄGGET, DEKOREN ETC. I DO LOOK FORWARD TO IT. ÄR DU MED VID HÄMTNINGEN OCKSÅ ? KRAFTHÄLSNINGAR OCH ALL LYCKA.

ELIN MARIA | 2010-05-27 05:27:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *