INGEN TID FÖR….

28 maj - 2010 | 14 kommentarer

…att blogga bland köttbitar, laxar, jordgubbar, sparris och rabarber!

Men ni får desto mer sedan! En hel meny med inköpslista! Tjohoo!


Monika och Millan...visst vore det kul att ses "in real life"... Men---GULP---jag blir smått generad; tänker att min lilla,ringa person är klart överreklamerad! Det går väl an att vara kaxig och småkul här på bloggen... En liten "varudeklaration"är ev. på sin plats som en liten varning: Jag är nog en blandad mix av Elisabeth Tarras Wahlberg och Pippi Långstrump, /två ytterligheter/...det ni. Nån´gång får vi nog till det! ...

Biggan | 2010-05-29 18:49:31

Millan! Härligt! Och nu ligger gårdagen ute! Anna! It´s all there! TKB! Japp! Gunilla! Ja, ha, ha,,,det var många som fick den idén igår;)! /Monika

monika | 2010-05-29 10:04:58

Tänk om man haft dig i köket när man hade stundenter. Förstår att gästerna blev förvånade ! Jag har hittills haft två mottagningar och det har gått bra. Har en kvar men det dröjer några år. Som tur är, men det är annars mycket trevligt ! I år får vi fira kusinen som går ut på Viktor Rydberg 10 juni. Alltid roligt att fira studenter och inte behöva stå för klaset :) // Gunilla

Gunilla | 2010-05-29 08:43:52

Låter som spännande dag;)

TKB | 2010-05-29 07:21:42

Låter spännande det där, ser fram emot lista och recept!

Anna | 2010-05-29 07:07:45

God kväll igen! Japp :-), jag tog tag i min tunga degkavel och började banka så hela köket skakade ;-) ha ha ha ..... Du må tro att min man blev imponerad av maten:-), självklart så talade jag om att det var DITT recept och ingen annans..... Köpte några svenska färskpotäter till....., mums! Hur var Din dag nu då!?!!!!Väntar på matbilder?????! Många belåtna av godmat och vin)/kramar till ALLA på denna blogg Tjing på Er, jag vill ox´å träffa tandtekniker´n Biggan :-)

millan | 2010-05-28 19:35:40

Ha, Ha! Biggan! Någon gång måste jag bara få träffa dig! Du är ju ungefär lika galen som jag! Elin Maria! Ja, det ÄR bra om man är vaken när man är uppe! Men det tycker jag att du är! Och visst! Det blev transport och annat men oj! så lyckat! En del förstod faktiskt inte riktigt att det var just jag som stod där.... Millan! Hoppas nu bara att du bankade ut filén ordentligt! Men det gör du såklart.....och skål såklart! /monika

monika | 2010-05-28 18:35:29

Hallå där! Hoppas allt har gått bra för Dig idag Monika ;-) Själv tänkte jag snart börja laga den där örtfyllda fläskfilén med mycket Kärlek :-), vad gör man inte för sin fina man :-) Trevlig helg och idag dricker jag med mitt sällskap rött vin, Roda 1 Reserva 2005....Rioja vin -Espana olé!;-)

millan | 2010-05-28 16:22:39

FÖRLÅT, DET BLEV VISST DUBBELT UPP DÄR.... SE JAG & TEKNIK......BRA ATT VARA VAKEN, NÄR MAN ÄR UPPE, ELLER ??

ELIN MARIA | 2010-05-28 12:58:12

MONIKA, HAR TÄNKT MYCKET PÅ DIG IDAG MONIKA. HUR DU TRANSPORTERAT, "LEVERERAT " & FÅTT KLART, SÅ NU STÅR BORDET DÄR OCH VÄNTAR PÅ SÅVÄL NYBAKAD STUDENT SOM HUNGRIGA GÄSTER. ÖNSKAR DIG, DU DUKTIGA, OCH ANDRA DUKTIGA BLOGGARE EN TREVLIG HELG SAMT NI ALLA MAMMOR, MÅTTE NI BLI HÅGKOMNA UNDER SÖNDAGEN & ÄVEN ANDRA DAGAR.

ELIN MARIA | 2010-05-28 12:56:02

MONIKA, HAR TÄNKT MYCKET PÅ DIG IDAG MONIKA. HUR DU TRANSPORTERAT, "LEVERERAT " & FÅTT KLART, SÅ NU STÅR BORDET DÄR OCH VÄNTAR PÅ SÅVÄL NYBAKAD STUDENT SOM HUNGRIGA GÄSTER. ÖNSKAR DIG, DU DUKTIGA, OCH ANDRA DUKTIGA BLOGGARE EN TREVLIG HELG SAMT NI ALLA MAMMOR, MÅTTE NI BLI HÅGKOMNA UNDER SÖNDAGEN & ÄVEN ANDRA DAGAR.

ELIN MARIA | 2010-05-28 12:56:02

MONIKA, HAR TÄNKT MYCKET PÅ DIG IDAG MONIKA. HUR DU TRANSPORTERAT, "LEVERERAT " & FÅTT KLART, SÅ NU STÅR BORDET DÄR OCH VÄNTAR PÅ SÅVÄL NYBAKAD STUDENT SOM HUNGRIGA GÄSTER. ÖNSKAR DIG, DU DUKTIGA, OCH ANDRA DUKTIGA BLOGGARE EN TREVLIG HELG SAMT NI ALLA MAMMOR, MÅTTE NI BLI HÅGKOMNA UNDER SÖNDAGEN & ÄVEN ANDRA DAGAR.

ELIN MARIA | 2010-05-28 12:56:02

Du är helt för j-a underbara Monika!!! Det där tjhoooot, var helt i min smak. Vi förstår dig, ser fram emot "rapytt". ..inte går det i det här läget be dig ta det lugnt, men du förstår att jag menar; försök hålla ångan oppe och trycket nere kanske ;-)

Biggan | 2010-05-28 12:15:09

Du är helt för j-a underbara Monika!!! Det där tjhoooot, var helt i min smak. Vi förstår dig, ser fram emot "rapytt". ..inte går det i det här läget be dig ta det lugnt, men du förstår att jag menar; försök hålla ångan oppe och trycket nere kanske ;-)

Biggan | 2010-05-28 12:15:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *