IDAG HANDLAR ALLT OM MAT!

31 maj - 2010 | 4 kommentarer

Mat, mat och mat!

Här ska planeras inför onsdagens årliga  sommarbuffé på Thielska galleriet som jag enligt tradition brukar laga…..

Monikas Matkasse” ska ha riktigt god mat i påsarna inför Midsommar….

Och jag ska fundera ut något riktigt smaskigt som jag ska grilla i Kungsträdgården på lördag under ”Smaka på Stockholm”…..

Som sagt, mat, mat, mat……


Lena N! Ha, ha,,,ja inte klokt! Julboken kan mycket väl plockas fram nu i sommar och framförallt till midsommar! Och då ser jag fram emot kramen då;)! /Monika

monika | 2010-06-01 07:16:47

Godkväll kära Monika och alla i bloggfamiljen. Färskpotatis kokt i mycket dill och din dill- och persiljesill (från Monikas julbok). Behöver jag säga mer...det var himmelskt. Och hinner jag förbi Kungsan på lördag ska du få en stor kram. /Lena N

Lena N | 2010-05-31 19:40:49

Helena! Åh,,,ibland tänker jag att jag aldrig mer får några jobb! Mitt liv är ju inte så planerat...men nu har det varit en bra period och det är ju tur för snart är det sommar och då är det lågsäsong för sådana som mig.....Och Grattis:)! Nästa år är det min tur......;) /Monika

monika | 2010-05-31 16:16:45

Hej Monica, Ja, du verkar ha fullt upp med diverse mat uppdrag, måste ändå kännas hedrande att få så många uppdrag, fast det bitvis kan bli stressigt. Sträck på dig! Kanske dags att anlita dig om 10 år när det är dags för sonen att ta studenten!!! Lycka till på lördag i Kungsan. Vi får hoppas på fint väder, mycket som händer då. Förhoppningsvis är jag ute och löper på staden gator och hinner inte stanna till hos dig, numera i 50-cluben, 600521. //Helena

Helena | 2010-05-31 14:29:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *