VILKEN DAG!

4 juni - 2010 | 13 kommentarer

Ja Jisses vilken dag! Den innehöll allt!

När Rakel sjöng sin sång i morse på skolans Talangjakt kunde jag inte hålla tillbaka tårarna för att jag blev så rörd!

Hon var så fin, så känslig, så spröd och så sjöng hon dessutom riktigt bra!

Jag var stolt såklart, men lustigt nog tog tårarna över…varför det?

Något försenad kom jag till min nya revisor B.

Vi har aldrig träffats, bara pratat på telefon och undrade nog lika mycket båda två:

Vem är hon/han?

B visade sig vara en urhärlig människa, lunchen var kreativ så nu blir det åka av!

Därefter fick jag Transportstyrelsen att faxa ett intyg så William kunde gå sin moppekurs!

Jisses vad jag avskyr byråkrati! Allt var omöjligt tills jag sa till mannen på Transportstyrelsem  i telefonen:

Menar du verkligen att jag nu,år  2010 ska gå till min son och säga att han inte kan gå moppekursen som börjar 18.00 för Transportstyrelsen inte kan faxa ett intyg nu eftersom det är fredag eftermiddag?  Vi skickar intyget nästa vecka…

Då rasslade det till i faxen;)!

Sedan var det dags för flickornas match, hamnade i ett skottdrama på Sveavägen…blev försenad på grund av köer….

Motståndarna gjorde 1-0 men vi vann med 7-1:)!

Och nu kom jag hem och Thommy lagar mat!!!

Det blir lammkotletter till middag ser jag i pannan…..

Och för er som har vägen förbi Kungsträdgården imorgon så bjuder jag på fyllda biffar i Aftonbladets monter 14, 30, varmt välkomna!


Millan! Kanske blev det italiensk mat också;)? Åh Gunilla! Jag håller med angående studenterna! Tycker att "flaken" är härliga och jag rycks med! Och tror att det är mer glädje egentligen än stolthet jag kände när jag grät kan jag konstatera så här efteråt....tänkte mer att: Jisses! nu ska hon hitta sin roll....och att den var så fin och rätt! Elin Maria! Åh,,,jodå jag har nog rätt bra kontakt med mina känslor på gott och ont! TKB! Inlägg levererat! Ewa! Det kan vara nog så intensivt! En sådan dag hade jag idag! Klippte gräsmattor, vattnade, grävde ner Dahlialökar som fullvuxit sig,,,etc,,,etc,,, Maud! Ja, det var mycket på ett bräde på en och samma dag! Men idag blev det mest trädgård! /Monika

monika | 2010-06-06 20:03:53

Bra att Transportstyrelsen fick höra vad som gäller. Håller med dig till 100 % att den byråkrati som finns på många håll är urjobbig. Trodde jag fått fortkörningsböter när jag fick brev från dem häromdagen. Såklart du blir rörd och stolt när din dotter sjunger. Det blir många känslor som bubblar och vill ut. Vad otäckt med skottlossningen i centrala Stockholm. Tommy lagar mat igen! Du inspirerar honom kan man tänka eller också hade du så fullt upp med allt annat att han tänkte att det är bäst att fixa maten om det ska bli något att äta i dag. Hoppas din söndag blir avslappnad! /Maud

Maud | 2010-06-06 07:42:50

Hejsan. Vilken intensiv dag du haft. Min dag bestod till största delen av ogräsrensning i grönsaks- och blomland. Angående din örtfyllda fläskfilé är det den inre filén du använder? Ewa

Ewa | 2010-06-06 07:19:20

Kloka blogg familia:) Leva i nuet och våga visa känslorna:)..i morgon kan det vara för sent! Hur var "Kungsan" Monika? Med eller utan tårar;)

TKB | 2010-06-06 00:06:22

MONIKA, DU SKA VARA GLAD ÖVER, ATT DU HAR SÅ BRA KONTAKT MED DINA KÄNSLOR, ATT DU BLIR BERÖRD. BEJAKA FÖR DET TYDER PÅ PERSONLIG UTVECKLING. & TÄNK OM INTE DEN KÄNSLONÄRHETEN FANNS. DET ÄR AV GODO, ATT HA KOMMIT SÅ LÅNGT I SIN UTVECKLING OCH SE DET SOM EN STYRKA.

ELIN MARIA | 2010-06-05 21:55:55

Monika, det finns många anledningar till att fälla tårar, men speciellt är det som mamma när man är stolt över sina barn. När de gör mål i en fotbollsmatch eller sjunger i en talang tävling eller tar studenten ! (Men jag tror att det går vildare till i Stockholm än här, har bevittnat båda.) Men visst är det härligt med studenter !! Likaså att få fälla en tår av glädje och stolthet för sina barn. Ha en skön lördgskväll ! / Gunilla

Gunilla | 2010-06-05 17:30:24

Monika! Jag har också lätt för tårar;-), ju äldre jag blir komemr det fler....lite rim men visst är TKB SÅ VIS, alla borde passa på och visa sina känslor lite mera öppet ibland, så härligt och skönt! Snart stundar löprundan och sedan ska på tjejmiddá, jag lovar det blir både gråt och skratt, kvinnan som har festen kan flytande italienska :-)!!Kram på Er alla <3 , LOVE!

millan | 2010-06-05 10:45:54

TKB! Ha, ha,,,,och jodå, det var skönt att gråta ut;)! /Monika

monika | 2010-06-05 10:05:28

Monika Händelserikt med variation...vem behöver se på film när vi kan läsa din blogg;) Tårarna har två funktioner: 1.rensar tårkanalerna, bra för ögonen och 2. uttryck för starka inre känslor. Alla borde passa på att gråta lite när schansen kommer;)

TKB | 2010-06-05 06:38:25

Catrin! Åh, tack! Och det låter vackert med den karga ön...var är det? Och ja, jag har förstått nu att jag kommer att gråta en hel del framöver...jag som just trodde att jag gråtit nog?! Fia! Inte så dumt det heller! Golvvärme eller bara varmt;)? /Monika

monika | 2010-06-04 21:36:29

Hej, Kul med disken i badkaret!! Själv jäser jag mina degar på badrumsgolvet. Hälsar Fia

Fia | 2010-06-04 21:32:59

Lycka till i morgon!(Glömde det viktigaste)

Catrin | 2010-06-04 21:25:43

Har precis landat in i Svedala,läser bloggen innan Jag beger mig till den karga Ön.Ett stort Grattis till Rakel,så kul!Underbart med seger och serieledning.Lammkotletter är aldrig fel,skottdrama kan vi vara helt utan.Hoppas allt går bra för W med moppekursen.Till sist :Finaste Monika,Du kommer alltid att fälla en tår,eller två i dina barns med eller motgångar!

Catrin | 2010-06-04 21:18:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *