ANNAT ATT BOKA IN!

17 juni - 2010 | 4 kommentarer

Om sommaren blir kall, regnig och ruskig kanske detta känns lockande? Eller så lockar det ändå;)?!


Blondie! Ansolut! Om man är hungrig, törstig och kär;)! Lena A! Tänk att jag aldrig får se vad det blev! Och bloggen! Den betyder jättemycket, förstår inte hur jag kunde klara mig innan jag började blogga! BL! det ska bli underbart! Men nej, nej,,inte hela sommaren, det går inte att lämna allt här hemma! Nu blir det några dagar, sedan hem och göra Midsommarfesten, till William, konfirmation och Medevi brunn och sedan Marstrand igen....:) /Monika

monika | 2010-06-17 16:25:12

Ha det så skönt i Marstrand;)! Kommer du att vara där hela sommaren? Kram!

BL | 2010-06-17 15:06:31

Fick precis ett nummer av Företagaren i min post. En vackert leende Monika mötte mej på bild. Så glad jag blev. Bläddrade genast fram till artikeln om dej. Även om jag numera kan din story är det alltid lika roligt att läsa den igen. Särskilt glad blir jag när jag förstår att bloggen betyder något för dej också. Nej nu får jag återgå till att röja här på kontoret, även jag är i städtagen ;) Ha det gott på västkusten. Kram Lena

Lena A | 2010-06-17 11:23:07

Darling Monika! Det låter fantastiskt kul, oavsett om det ska regna hela sommaren här hemma eller inte! Förresten är det inte så illa med regn. Då kan man ägna sig åt matlagning, vindrickning och kärlek. Eller hur? Kram!

Fluffbabe Blondie | 2010-06-17 08:43:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *