PACKAT OCH KLART!

17 juni - 2010 | 10 kommentarer

Ja nu är Gloria sprängfull, tror inte jag får in tandborsten ens imorgon bitti;)!

Flickorna är på väg till Västerås och Aroscupen, William är på Medevi Brunn,,,,Inga barn hemma! Och det känns väldigt tomt!

Och nu blir det en brakmiddag med Kicki på Prinsen!


Tack för alla lyckönskningar om en bra resa och vackert väder! Här är verkligen underbart att vara och egentid har jag inte varit bortskämd med! Biggan! Vi ska alla tänka på dig och det kommer att gå bra! Kram Monika

monika | 2010-06-19 10:21:03

Biggan, lycka till med det du ska göra, det kommer att gå bra !! Ja, vårdgarantin är tre månader så du vet hur länge du kan få vänta... Tänker på dig ! Monika välkommen till Västkusten ! Idag regn men snart sol igen :) Kram till alla från Gunilla

Gunilla | 2010-06-19 09:40:06

Millan, tack gullefjun! Jag hojtar...lovar när det blir dags... vårdgaranti-tiden bör vara inom 3 månader, eller vad säger du... Kram!

Biggan | 2010-06-18 22:05:14

Biggan ;-) Söta, rara jag tänker PÅ Dig, lovar komma med plackers/tandborstar/tandkräm/mitt bästa humör/om Du ropar! Björnkramar till Dig och Monika idag :-)!

millan | 2010-06-18 14:46:58

Elin Maria och TKB Tack underbara människor! Ni är fantastiskt empatiska. Tack för att ni fins på Monikas blogg av alla ställen...

Biggan | 2010-06-18 09:41:17

Monika Du har väl inte glömt vinet? tandborste finns jo köpa lite varstans... Biggan Solen kommer dit du är och om du vill kommer jag och håller dig i handen..;)

TKB | 2010-06-18 08:13:12

VAR RÄDD OM SIG NU MONIKA, ATT ANPASSA FARTEN & TA PAUS, DET VET DU NOG ALLT OM REDAN, SÅ DET SKRIVER JAG INTE // GOTT ATT NÅGON FÅR KOMMA TILL DEN VÄSTRA KUSTEN. JAG HÅLLER STÄLLNINGARNA HÄR I STADEN IFALL DU NU MISSAR BRÖLLOPET & TRAFIKAVSTÄNGNINGAR ?? / I FALL DU VILL VETA, JAG MENAR. FÖR MIN BRORS SKULL HAR JAG GJORT " KUNGLIGA HÖRNAN, " JA, INTE ENBART...BL.A. INNEHÅLLER DEN GAMMALDAGS BOKMÄRKEN & VITA ORKIDÉER, SEN NÅT ROSA I GLASEN & GLASHJÄRTAN I DUKNINGEN. DET FÅR DUGA. BIGGAN, DIG ÖNSKAR JAG ALL STYRKA & LUGN INFÖR DET, SOM DU SKALL GENOMGÅ. JAG SÄNDER DIG SÅLEDES INTE ENBART KUNGLIGA HÄLSNINGAR, UTAN FRAMFÖR ALLT KRAFT--DITO. SKALL TÄNKA PÅ DIG & INNESLUTER DIG I DE GODASTE AV TANKAR.

ELIN MARIA | 2010-06-18 07:03:52

Kör nu försiktigt i morgon till Väaskusten och ha det så skönt och avkopplande Monika! För egen del blir det Jämtland ca en vecka...samla ihop litet mental kraft inför två ganska stora operationer, som väntar mig, phu... Hoppas solen tittar fram mellan molnen.

Biggan | 2010-06-17 22:23:01

Jag har också tomt på barn, "skolbarn" alltså, tycker det är GANSKA skönt med sommarlov! Jag städar köket, sover middag, rensar ogräs och läser böcker.. Underbart! Trevlig brakmiddag. /Maud

Maud | 2010-06-17 20:37:19

Hoppas Din brakmiddá på prinsen var lyckad men oj, vad GOD mat finns där!! Ett tips m tandborsten, kan lätt ha bakom örat eller om håret är ivägen ja då är tandborsten perfekt att ha som en "klämma"i håret så vips har Du en elegant svinrygg:-)!!! Nåja , jag har min tandborste i neccesären jag! Vá synd att Du inte fick med Dig några små resetandkrämer av mig, små, små som inte rymmer ngn plats alls ;-)!!! Önskar Dig härligt väder och en härlig resa! Tjing!

millan | 2010-06-17 17:37:46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *