KOLJA MED DOKTOR J OCH DOKTOR A!

21 juni - 2010 | 2 kommentarer

Jag fortsätter njuta och fick i går kväll världens godaste kolja hos Doktor J och Doktor A. Paneringen är viktig liksom smörmängden i pannan som bör vara riklig! Trots att vi var utan rågmjöl (som det bör vara enligt Doktor A) så blev vår kolja alldeles gyllene och krispig tack vare  samma doktors förträfflighet vid spisen!

Och äntligen fick vi den där solnedgången som är så vacker här på Marstrand!

P6200003

Och snart kan alla som får in Radio Stockholm höra mig live från Marstrand, klockan 11 närmare bestämt!


Ingrid! Det låter ju superbra! På Marstrand får man bestämma i tid när man är törstig;)! /Monika

monika | 2010-06-22 20:33:02

Hej Monica Jag tänkte på dig idag. Jag var i Farsta centrum och handlade på torget en massa härliga grönsaker och bär. mums. När jag gick tillbaka till bilen så såg jag att här låg Hjärtapoteket och folkapoteket precis brevid varandra. Detta var verkligen praktisk. Lite gott vin i ena kassen och plåster till sommarsåren i den andra. Så nu har jag laddat för sommaren. Du får ha det så bra på västkusten i sommar. Ladda batterierna nu / söderbönan Ingrid

Namn | 2010-06-21 17:28:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *