ETT SISTA TIPS!

24 juni - 2010 | 7 kommentarer

Till er som ska fest!

Städa bara toaletterna nu…noga, noga! Och ja, köket såklart!

Men allt annat kan vänta tills Midsommardan;)!


Agneta! Ligga i hängmattan har aldrig varit min starka sida;)! Trevlig Midsommar! TKB! Till dig med! Gunilla! Ja Jisses så solen skiner! Trevlig Midsommar! /Monika

monika | 2010-06-25 07:47:58

Glad Midsommar till alla ! Nyss hemkommen från Paris och inte planerat så mycket men det blir nog en bra midsommar ändå. Sill och nubbe och en sol som skiner det räcker.

Gunilla | 2010-06-25 07:39:49

Agneta Det är nog Monika som får bägge delarna..städa och förhoppningsvis ligga i hängmattan med ett glas kallt och gott champagne..men festen först!! Glad och härlig midsommar till alla, lycka till med fester och rester dagen efter..;)

TKB | 2010-06-25 06:18:05

En rykande blommig midsommar till dig! Men jag vill nog säga tvärtemot! Ha en gemensam lugn o fin genomgång av toaletten o lilla köket, dagen efter, sätt en liten trasa i vadera hand och ge ett fint pris, till den som varit noggrand , i form av: Ligga i hängmattan o bli gungad till fåglarnas kvitter med ett glas hmn... ja det som finns över ,med en liten kavring med skagenröra enligt ditt eget recept !

agneta | 2010-06-25 02:41:09

Detsamma till dig Heléne! Millan! Detsamma! Och jisses! Jag har ingen rosé, ingen händig man heller;) men stången blir fin och festen kommer att bli bra! Lycka till med ditt! /Monika

monika | 2010-06-24 21:50:54

Glad och Trevlig midsommar Monika m sällskap:-)!!!! Lagat en västerbottenpaj och snart en matjesilltårta till imorgon....sedan grillspett och jordgubbstårta! Ja det där med att städa, för mig är det fräscht om man tvättar den där toalettmattan om man nu har ngn.....men ha Ros´e hemma är inte fel det heller..... och minst en nubbe imorgon, det är "gött".....Egen midsomarstång ox´å här hemma,händig man man har ;-) och imorgon binda midsommarstången m några härliga blomster i! Tjing!<3

millan | 2010-06-24 19:56:52

Glad Midsommar Monika!

Heléne Persson | 2010-06-24 19:47:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *