KÄRT ÅTERSEENDE!

1 juli - 2010 | 11 kommentarer

Skickade Thommy och flickorna för att lyssna på Sven-Bertil på Grönan.…hade gärna följt med men vem skulle då förbereda mig inför morgondagen, dagen efter det och dagen efter det?

Imorgon blir det föredrag på Åkerö och sedan….vågar knappt tänka på det, men när jag tagit mig därifrån till Medevi och får jag mitt återseende av William som jag inte sett på nästan fyra veckor! Jag kommer att få skärpa mig det vet jag redan nu….(SBT är för övrigt Williams Gudfar!)

Hur som helst har jag nu handlat till någon sorts mottagning efter själva konfirmationen i Oscarskyrkan på söndag…

Kom ju på hastigt och inte så lustigt kanske på att det inte fanns någon annan tid till detta!

Vad det blir?

Färskrökt lax, basilikapotatis OCH hovmästarsås om någon vill ha ”ren potatis” med sås, en lyxskagen flirtade med mig, liksom en hink handskalade räkor samt några goda ostar….

På lördag kväll när vi kommer hem gör jag ”U” och min jordgubbs och raberberpaj…..Måtte han nu bli nöjd…med allt!

Och på söndag kväll ska alla väskor vara packade inför måndagens resa till Marstrand!


Millan! Gör det! TKB! Hoppas det;)! Len A! Det här var det längsta hittills för mig.... Doris! Åh...gäster helt apropå?! Då skulle jag kanske ha något mera "tåligt" än skaldjur som ju är svårt att bara ha hemma...vad sägs om min söndagsmeny från förra inlägget? Biggan! Åh, tack! Och stort lycka till med allt vad du har framför dig! Verkligen! Och om du orkar så kom gärna in lite då och då så vi slipper bli utom oss av oro! Kram! Gunilla! Det har dem pratat om länge! Det är ju skandal att detta vackra hus bara står och förfaller.. Och tack! /monika

monika | 2010-07-02 09:03:11

Tyckte jag hörde på nyhetern att Oscars på Marstrand ska bli lägenheter. Huset ska renovers. Här på västkusten har vi lata dagar i solen. Sonen din blir nog glad när du kommer och hämtar hem honom. Maten låter superb. Kanske något för mig som har en son som ska konfimeras näst år. Ha en skön vistelse på Marstrand :)

Gunilla | 2010-07-01 22:13:34

Elin-Maria. Jag är ledsen, men jag måste tacka nej till @-kontakt i nuläget. Bla beroende på att jag har en ganska tuff tid framför mig. Ta det absolut inte personligt, jag ber dig. Hoppas du förstår, att det inte sitter i viljan. Tack och var rädd om dig.

Biggan | 2010-07-01 22:03:51

Monika, lycka till med ditt föredrag på Åkerö i morgon! Och tänk vad underbart när du får träffa William igen efter fyra långa veckor... Kör försiktigt ner till Marstrand nu på söndag och njut av tillvaron där nere. Hoppas du får avkopplande, sköna stunder nere i väster. Själv tar jag dagarna litet som det kommer i nuläget...dags för läkarbesök i tät följd, så det blir inte många sammanhängande "semesterdagar". Trevlig sommar Kram

Biggan | 2010-07-01 22:00:47

Tittar just nu på västnytt angåeende hotell marstrand...och så synd att hotellet inte kan få leva vidare...vi som vet hur mysigt det är där! Sen så undrar lilla jag som fyller jämnt snart om vad som skulle vara bra att bjuda på om det kommer några helt apropå? Min man tänker skaldjur?

Doris | 2010-07-01 21:22:28

Åh..., U vilka minnen det väcker,jag hade glömt bort den. Tur att man lever i nuet, haha. Att få träffa sonen igen härligt för dej. Jag har aldrig varit åtskild från mina barn mer än högst en vecka.Så jag kan tänka mej hur du haft det. Intensiva dagar men sen verkar det bli bra i nästa vecka för dej. Ha en fortsatt skön sommar. / kram lena

Lena A | 2010-07-01 21:21:43

Ser ut som intensivt, händelserikt, gott och känslosamt..W kommer att vara glad, nöjd och lycklig att få komma "hem till mamma" - det är jag helt övertygat om!

TKB | 2010-07-01 20:47:12

ps.Klart vi bor på Grand Hotel ;-), du tipsade om!

millan | 2010-07-01 18:48:07

Jag hade velat åka till Åkerö.....hmm varför måste man arbeta!? Ska åka med familjen till Marstrand och Grand Hotel i sommar:-) men bara en eller 2 dagr dock....Kanske vi ses på det berömda café de har .......kram<3

millan | 2010-07-01 18:47:33

Elin Maria! Råkade svara dig på förra inlägget...men vi avvaktar Biggans svar... Kram /Monika

monika | 2010-07-01 18:39:56

HEJ & HÅ MONIKA ! OJ, VAD DET HÄNDER HELA TIDEN & I DESS MITT STÅR DU. HÄRLIGT MED SÅ LEVANDE MÄNNISKOR. JAG VÄNDER MIG SÅ TILL BIGGAN : JAG VILLE TACKA DIG FÖR OERHÖRT FINA & VÄRMANDE ORD. KAN DU INTE BE M. ATT HON VBFAR DIN E-POSTADRESS TILL MIG. JAG HAR MYCKET, SOM JAG KAN BERÄTTA APROPÅ SAMMANTRÄFFANDEN & DE SMÅ LJUSEN I MÖRKRET. KAN T.OM SÄNDA DIG NÅN BILD. SÄG ATT DU VILL HA DEN KONTAKTEN ? JAG SKULLE UPPSKATTA DET. TACK SÅ LÄNGE !!

ELIN MARIA | 2010-07-01 18:06:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *