SÅ HAR JAG VINKAT AV…

2 juli - 2010 | 4 kommentarer

Thommy och flickorna som ska ta tåget till Skövde där Williams Gudmor möter upp. Själv ska jag som sagt vägen om Åkerö innan familjen blir återförenad ikväll på Medevi. Det som stör mig är att de träffar William före mig!

Och så undrar jag hur kvällens ”Grötlunk” ska gå till!


Anna! Ha, ha! det gjorde den;)! Biggan! Åh....tack! Och ja! Det var så fint på Medevi och grötlunken gick bra! Birgitta! Åh...tusen tack! Så glad jag blev! Och tack för att ni kom trots att solen stod som högst just då! /Monika

monika | 2010-07-03 19:32:55

Hej Monika! Hoppas att det gick bra för dig att hitta till Medevi. Jag, min man, och grannen Märta besökte Åkerö idag och lyssnade på ditt föredrag. Du trollband oss i publiken med din berättelse om tillkomsten av Rosendals café. Ditt framförande och den fantastiska miljö som omger Åkerö, ger oss ett varmt minne av en skön julidag. Tack ännu en gång!

Birgitta | 2010-07-02 21:27:36

Tack underbara Monika för din omtanke! Du har ett hjärta av guld! Och fantastiskt, att du orkar svara var och en och alla här på bloggen, du som har så mycket själv att stå i!..inte undra på att vi alla gillar dig! Njut av brunns-miljön nu på Medevi...det är en alldeles egen atmosfär, själv passar jag ofta på att "dricka brunn" på Sätra brunn de gånger jag är i näheten Uppsala-Sala. Och grötlunken, en sådan gammal fin tradition, med egen brunnsorkester, bompa, bompa, mäktigt och mysigt. Skönt för dig nu att familjen är samlad. Kram

Biggan | 2010-07-02 20:58:45

Så gott att få träffa William igen och hoppas att grötlunken gick bra!

Anna | 2010-07-02 20:45:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *