ORDNINGEN ÄR ÅTERSTÄLLD!

6 juli - 2010 | 10 kommentarer

Williams konfirmation i söndags var pampig i Oscarskyrkan. Mottagningen efteråt blev riktigt lyckad och mitt beslut att bjuda på lättlagad mat var perfekt! En stor skål lyxig skagenröra som gästerna själva fick klicka på sina rostade brödskivor, färskrökt lax med ett stort fat basilikapotatis, ett mindre fat potatis utan basilikasås, en skål med hovmästarsås, sallad,  bröd ett par ostar och min jordgubbs- och rabarberpaj med lättvispad grädde sköljdes ner med ädla drycker som champagne, chablis och den goda röda Mc Manis till osten!

Vädret var ju enastående!

P7040011

P7040013

Igår sa vi hejdå till Nelly…

P7030001

Och begav oss till Marstrand! Jag och 5 ungdomar anlände med mycket packning ungefär samtidigt som alla seglare i världsklass, racet har börjat!

P7050022

Pojkarna tog sedan genast båten för att handla mjölk och till middag blev det fläskfilé Bombay hemma..

P7050023

Kvällen avslutades med en kajpromenad och nu har jag just tagit morgondopp och varit på Bergs och köpt bröd! Ordningen är återställd!


Monika Det var det jag var rädd för...;)

TBK | 2010-07-07 15:43:56

TKB! Efter en morgonrunda runt ön kastade jag mig i havet och nu äntligen frukost! Det är sådant som håller mig igång sedan hela vintern! Torprosen! det är härligt men blåsigt! Bigge! Ja, nog är det lite kollo över det hela;) men som du såg har jagh just morgonjoggat, badat naken i havet och druckit kaffe på balkongen med en utsikt som heter duga! /Monika

monika | 2010-07-07 09:08:06

Låter som om du har ett litet kollo att utfordram MEN vilket lyxkollo! Marstrand och Monikamat! Så effektiv som du är hinner du väl ändå njuta själv nu när du är på ditt favoritställe (?). Lite blåsig sommarkram till min största inspiratör för mat och bjudningar.

Bigge | 2010-07-07 07:02:50

Hoppas du får en finfin vistelse på denna härliga ö..skall försöka ta mig ut en dag i veckan..Ha det gott! Torprosen

Torprosen | 2010-07-06 22:12:31

Monika Så.. från den ena ordnade matbjudningen till den andra....är du aldrig ledig människan? och andra sidan verkar Marstrand har allt för att kunna njuta av sommaren, havet och att bara vara ;)

TKB | 2010-07-06 21:54:15

Catrin! Åh, tack! Och nejdå, bara kul med alla seglare! Här är underbart! Malin! Åh,,,nej den tårtan har jag ingen som helst idé om tyvärr! Men välkommen:)! Heléme! Åh, gtack! Det är verkligen skönt att vara här! Cecilia! Åh, så fint sagt! tack! /Monika

monika | 2010-07-06 21:12:36

Grattis Monika! Ja, det var Williams dag men bakom allt står en fantastisk kvinna, så .. grattis - det enklaste är det bästa och du är fantasikt duktig på att ta fram det . Njut av sommaren . Kram Cissi

Cecilia | 2010-07-06 20:13:44

Härliga bilder. Njut nu Marstrand! Kram Heléne

Heléne Persson | 2010-07-06 19:15:35

Vilka underbara bilder! Har till min glädje upptäckt din blogg efter att ha glatt mig och inspirerats av dina recept i många år! Är lite seg när det kommer till datorer=). Du som förresten har lite konditorikontakter, råkar inte ha recept på sk "Bananzatårta"? Min man har något saligt barndomsminne av denna tårta, som det verkar vara omöjligt att hitta recept att baka hemma på. Tack för all glädje du förmedlar! Kram från Malin

Malin A Christoffersson | 2010-07-06 12:13:04

Välkomna tillbaka till Marstrand! Hoppas ni inte blir "nedtrampade"av alla seglings fantaster.Grattis till en lyckad konfirmation,samt mottagning.Vilket fantastiskt fint väder ni fick,och maten smakade säkert alldeles underbart.Ha en riktigt härlig dag./Catrin

Catrin | 2010-07-06 11:21:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *