HAVET LÅG SOM EN SPEGEL…

10 juli - 2010 | 9 kommentarer

…idag.

Redan imorse när jag morgonbadade efter min runda runt ön insåg jag att detta blir dagen D! Strålande sol och ett västerhav som låg stilla och blankt som en spegel är inte vardagsmat på västkusten.

Vi åkte tillbaka till Engelsmannen  och jag var fast besluten om att få mig själv på bild i mitt hopp från 7-metersklippan! Men tji…detta var vad som blev, det är jag som plumsar!

P7100001

Och det är mitt plums!

Idag var det dessutom en publik utan dess like! Det verkar som att alla ungdomar mellan 18-22 tog sig till Engelsmannen (till mina killars skräckblandade förtjusning) för att hoppa just idag!

Till middag blev det Tacos med het krydda, het sås för det var vad vi behövde efter en het dag i solen, ja vissa delar av våra kroppar är helt uppbrända!

Och nu blir det fotboll!


Doris! Det kommer mera! Anna! Vi hade alla sorters väder igår, värme, rejäl skur, sol igen och en väldans fin kväll! Och de små paketen låter goda! Biggan! Ha, ha,,,nu ska det erkänns att trycket var stort från de fem ungdomarna! Det gick liksom inte att banga! Och ha det så skönt i stugan och må så gott! Elin Maria! Lycka till med talet och ha det så trevligt! Bigge! Ha, ha,,,både och tror jag! /Monika

monika | 2010-07-12 08:37:55

Tack Elin-Maria! Jag önskar dig detsamma! Mycket sol, vila och trevligheter..och Dalarna!!!!!Där är det gött å vara!!!!!

Biggan | 2010-07-11 20:11:31

Kameran eller fotografen som inte riktigt hann med?

Bigge | 2010-07-11 19:10:08

MONIKA & NI BLOGGISAR, OM SÅ ÖNSKAS. NU GÅR JAG UNDER JORDEN ( MITT UJ ) ETT PAR DAGAR. TAR TÅGET & BRODERN MED UPP TILL DALARNA, ( LIKA VACKERT SOM PÅ VYKORT, NI VET. ) DÄR SKA FIRAS BYGDEGÅRDENS 50 ÅR, VARS TILLBLIVELSE MIN SALIG FAR VAR AKTIV INOM. MAN KAN FÖRMODA, ATT JAG HÅLLER NÅT FESTTAL & SEN SKA JAG BARA MÅ GOTT. SÄKERT ÅTER I SKRIVARTAGEN OMKRING FREDAG. BIGGAN, DU VET VÄL, ATT JAG HÅLLER EN EXTRA TANKE PÅ DIG & ÖNSKAR NU ALLT GOTT HOPP. KRAMISAR TILL DEN, SOM VILL.

ELIN MARIA | 2010-07-11 18:54:34

Riktigt imponerande plums Monika! Allrahelst med tanke på din lilla kroppshydda...det är ju det där med Archimedes princip...en kropp som nedsänkes i vatten osv,...här var det väl inte direkt fråga om nedsänkning, fart och fläkt- helt i din linje, heja, heja.Själv skulle jag aldrig ha vågat "språnget"...mest van vid havsbadets sandstrand här på hemmaplan. Ni verkar ha det helt underbart!!! Jag tar mig nu ca 10 dagars vistelse i fjällhuset; datorfritt. Kram från Biggan- som hänger me´i maklig takt, läkarbesök den 9 augusti ser jag fram emot!

Biggan | 2010-07-11 15:41:58

Härligt, jag hade aldrig vågat! Skönt att vara vid havet, i Östergötlands inland är det alltför varmt, 33 grader igår och det ska visst bli 34 idag... Det ÄR skönt med sommar men sån här hetta är inte för mig, mår pyton. Igår kväll blev det dock grillad lax med folieknyten innehållande egenodlade små potatisar, rödbetor, lök, vitlök och champinjoner. Sen fuskade vi och använde färdig sås, men den nya crème fraichen med vitlök och parmesan är väldans god tycker vi här!

Anna | 2010-07-11 10:03:52

Det var absolut INGET skryt från dig bara så grymt modigt...så klart..fortsätt att bjuda oss på överraskningar...det är grymt skoj!

Doris | 2010-07-10 21:19:51

Doris! Det tror jag säkert och det var inte meningen att skryta men idag var jag typ den enda över 22 år som hoppade;)! /Monika

monika | 2010-07-10 20:29:06

Hoppat från "skitrännan" på väderöarna och det är precis lika grymt som din klippa...här i götet har det oxå varit helt magiskt varmt med rosé och grill och ja fotboll...

Doris | 2010-07-10 19:50:46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *