IDAG BJÖD ULF PÅ EN ÖL!

23 juli - 2010 | 8 kommentarer

Och Ulf är en gammal ungdomsvän och ingen mindre än ägaren till Marstrands Wärdshus.

P7230001

Marstrands Wärdshus är vad jag skulle vilja säga hela navet på Marstrand, (bortsett från Georg och Sigvard och Bergs konditori men de har alla en annan historia!) Läget är oslagbart, mitt på kajen där ljuset är som vackrast och alla spännande båtar lägger till.

En drink där, en öl eller vad som  helst är ett måste om ni kommer till Marstrand!  Råkar ni bli hungriga när ni är där ska ni hålla er till räkorna, räkmackan eller laxen med den stuvade potatisen….men vad gör det egentligen att maten inte är perfekt när allt annat finns och Ulf finns!?


Catrin! Ja Rakel håller sig ALLTID framme! TKB! Nja...det krävs nog mer än så ibland! Och idag var det ju öl! Elin Maria! Ha, ha! Ja nu såg jag det också! Han älskar sin keps! Biggan! Åh,,,det är faktiskt ingen ansträngning tack vare er! Det är kul att dela mina dagar med er! Och välkommen hem! Charlotte! Åh, att vi inte träffades! Men kul att du var här, på Bergs och Lasse Maja! /Monika

monika | 2010-07-25 14:49:29

Halloj! Nu är vi hemma efter en härlig vecka på Klädesholmen. Var på Marstrand i torsdags. Fikade gott på Bergs (blåbärsbulle o vaniljmunk) o köpte med Danskt rågbröd hem. Lunchen intogs på Lasse Maja GODA pizzor!!! Tack för tipset! Men jag måste erkänna att de vi gör på stenplattan på grillen är lika goda. Ett tips den är toppen! Kul att baka bröd på också! Ha det gott! Kram Charlotte

Charlotte | 2010-07-25 13:27:12

Tillbaka till en stunds vardag.från en dryg vecka med sol och syrerik Jämtlandsluft, måste jag in på din underbara blogg Monika och kolla/risk för abstinens annars../ Ser att du och familjen har det underbart, så välbehövligt, fortsätt njuta! Allt är så skoj att få del av dina rapporter, du är enastående, att du orkar, beundransvärt! Jisses vilken klädsam kepa Thommy hade på sig, det var ett riktigt SLAS-stuk på den, jag skulle önska att jag hittade en liknande till min ärtiga /fläckvis grånade/ gubbe! Spaningar pågår.... Fortsätt njuta av sol, salta bad och god mat!!! Kram från Biggan på mellanlandning-hemmaplan mot nya djärva mål om ett tag....

Biggan | 2010-07-25 12:58:44

OJ, HEJ ! TITTADE LÄNGE PÅ THOMMY & TRODDE DET VAR NYTT MODE MED TVÅ SKÄRMAR PÅ KEPSEN, INSÅG SEN, ATT DET ENA VAR EN DEL AV HYLLAN. HAN VAR SÅ SNYGG MED LITE " SILVERHÅR " SYNLIGT. DE GRÅ TINNINGARNAS CHARM, DU VET. HOPPAS DET VÄXER UT. SÅ SNYGGT !! NI ÖVRIGA SNYGGA SOM VANLIGT. & MATEN TÖRS JAG INTE KOMMENTERA, ELLER BULLARNA, BLIR SÅ HUNGRIG DÅ. SKRIVER : HAVSGLITTER & ÅTERLÄNGTAN.

ELIN MARIA | 2010-07-25 09:30:40

Ett glas vitt o livet leker...

TKB | 2010-07-24 12:00:54

Åh,hur söt var Fröken "titt ut" här då? Ha,ha...... fantastiskt bra bild.Och visst har Wärdshuset ett kanonläge,lite räkor med tillbehör är aldrig fel!/Catrin

Catrin | 2010-07-23 19:51:22

Annika! Ha, ha,,,,,jodå! Jag är inte rädd av mig! Jag luktar mig fram! /Monika

monika | 2010-07-23 18:44:05

... vad du än gör gå INTE in i det s.k köket på Wärdshuset för då äter du inte ens räkorna...

Annika | 2010-07-23 17:23:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *