EN RÄKMACKA PÅ SJ…

26 juli - 2010 | 9 kommentarer

….är inte som en räkmacka på Marstrands wärdshus!

Inte klokt egentligen för hur svårt kan det vara?

En hög med färska handskalade räkor på en vit men god brödskiva, helst rostad, en rejäl klick majonnäs, en kvist dill och en stor skiva citron, ja, då är saken klar, en god räkmacka!


Ja det har du Doris! Kerstin! Åh, gulliga dig! Tack! Och Thommys och min anniversery var 8 juli.... /Monika

monika | 2010-07-28 13:38:52

Monika, Jag unnar Dig verkligen ledighet, men nu längtar jag efter Dig igen.... Men Du är det inte snart dags för Tommys och Ditt anniversery...........

Kerstin WB | 2010-07-28 08:02:53

Doris!Lyllos Dig! Ska köpa kummelfisk ngn dag :-), annars så älskar jag scampi men det har jag säkert skrivit förut ;-)m wokgrönsaker, mums! Ha det gött ALLA och njut av SOLEN, tjing!

millan | 2010-07-27 21:00:07

Gothia Towers räkmacka är ju en sååå god macka och måste upplevas...sen förstår jag nu att jag har det väldigt lyxigt och bra eftersom jag kan käka färska räkor större delen av året! Kram i sommarvärmen

Doris | 2010-07-27 19:13:50

Malin! Det går utmärkt att blanda ner rosenblad i din rabarbermarmelad! Millan! Ja den mackan har jag ätit och den är "värdsberömd"! Och jodå,,,visst är det havsutsikt från sviterna på Grand! (mot hamnen visserligen...) Du måste haft en extrem otur! Bigge! Ja det är också gott! m! Detta låter som en riktigt, riktigt god räkmacka! Tack för tipset! /Monika

monika | 2010-07-27 08:09:39

Räkor + dill + citron + avocado + rödlök + creme fraiche + kaviar + ägg = räkmacka de lux hemma hos oss ... och det hittar vi aldrig någon annanstans (på restaurang) billigare än 150 kr/portion ... och grabbarna som käkar minst 3 var ... //

m | 2010-07-27 08:04:46

Jag brukar stoppa mandelflis (flisar tjockt) i rabarbermarmelad och det uppskattar alla. Gott tuggmotstånd och vackert.

Bigge | 2010-07-26 20:29:39

Ciao Monika! Åh, räkmacka......sj sj gamle vän, alltså inte att lita på! Men Räkmackan på Heaven 23 på Gothia Tower i Göteborg som vi besökte innan Marstrand i år i juli var GRYMMA ;-) Men ,men jag väntar på att intaga en Räkmacka på Monika´s Café i framtiden :-), det vore grejer det!?? ps.Visst var Marstrand vacker och så men inte fick vi ngn havsutsikt från sviten på Grand Hotel utan ett stort träd...... Ja ja så kan det gå men vaniljbullen på Bergs var STOR och kanon!Må så gott Monika! Toppen m sommar <3

millan | 2010-07-26 20:26:39

Mmmm vad gott!! Men visst är det konstigt att samma mat kan variera så i både smak oh kvalitet när innehållet egentligen ska vara detsamma! Och miljön gör ju också sitt förstås..! Funderar nu på om man kan göra den goda men utseendemässigt lite tråkiga rabarbermarmeladen jag håller på att koka lite vackrare med lite rosenblad....det ska ju gå att äta sägs det! Ha en bra resa hem!

Malin | 2010-07-26 18:43:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *