DIPPAR OCH HÖJDER!

28 juli - 2010 | 16 kommentarer

Ja nu har det varit några dippar i ett slag:

Williams i stort sett nya moped (har gått 50 mil!) har varit på verkstad i 2 månader och igår när jag skulle hämta den funkade den inte riktigt till hundra procent och det var ju surt eftersom William just klivit ut från Trafikverket och skrivit sitt teoriprov med gott resultat!

Men då är det tur att han har snälla kompisar! Grannflickan och tvillingsyster till kompisen Ville var bortrest och lånade ut sin!

P7270011

Dip nummer två måste vara min hälsa! Har gått med en brinnande hals i snart en vecka och allmäntillståndet börjar ge vika så nu var det dags att besöka Doktorn…

Därifrån kom jag med en ask penicillin och två inhallationer! Och tre penicillintabletter om dagen! Jag som helst inte vill ta någon och har väldigt svårt för att vara sjuk!

Men tur att höjderna, glädjeämnena trots allt var fler!

Tussan hämtades hem från sin exklusiva ”hotellvistelse” i djuraffären!

P7280001

Och Rakel bara älskar sin gitarr som hon fick i födelsedagspresent!

P7270012

Hon känner sig som den ”nya” Rosa……


Millan Menade att det det fanns intresse för vinedruvorna sedan födseln..och nej du...inga paj här inte och Rosé dricker jag bara i Frankrike under den heta sommaren - det är "toppitopp";-) men tack ändå för omtanken!

TKB | 2010-07-29 20:31:50

Tkb, varvamat paj/efterättspaj och Rosé/Vin och livet är på topp :-)!

millan | 2010-07-29 16:32:50

ha ah, menar du vindruvorna på systembolaget eller ;-)!?

millan | 2010-07-29 16:31:17

Monika Haha...nejdå, det är bara sova bort tröttheten och ladda för kommande aktiviteter;) Biggan Du är ju barnasjäl själv.... Millan Jag föddes tydligen som pigg och istället för paj fick jag vindruvorna i systemet...och det funkar också som tur är:) Susanne Har du gått vilse i sommarruset? Var är du?

TKB | 2010-07-29 15:13:43

Hej! Biggan du är härlig person, visst är det lite varning för småbarnkalas men sååå mysigt! ;-)! Kom igen nu ;-) alla småsjuka här på bloggen! Jag är pigg och utvilad, önskar Er som är" småsjuka "detsamma! Lagar matpajer så hör av Dig Monika om du behöver en skink/ost paj eller västerbottenpaj :-), då rycker matakuten ut!

millan | 2010-07-29 14:40:38

Millan!Tack för krya-hälsningen. Sköt om din hals du också nu..det är motigt att bli hängig under sommartid, då man vill så in i bängen mycket. Varning för barnkalas, fast det är så helt underbart! Kram från Biggan

Biggan | 2010-07-29 14:15:38

Bigge! Ja det sa Doktorn också! TKB! Efter 2 dagar i sängen är jag tröttare än nånsin, märkligt! Anna! Ja, vi får alla hacka i oss grejer ibland! Men du klarar nog loppet ändå även om jag förstår att du saknar träningen! Millan! Jag vilar...och vilar.... /Monika

monika | 2010-07-29 14:09:56

Biggan, krya på Dig ox´å! Monika, vá härligt att din kära man lagar mat! :-), mums! Ta hand om Dig denna vecka och läs ngn bra bok kanske!? Försök att VILA okidoki!? Kram<3

millan | 2010-07-29 09:41:31

Sommarförkylningar är ett elände, var nu riktigt rädd om dig så att du blir ordentligt frisk! Och så hoppas jag att William snart får tillbaka sin egen moppe för jag förstår ju att det är den han helst vill ha! Det ör lite dippar både här och där verkar det som... Själv skadade jag mig i ena skinkan på min löptur igår och jag har inte tid med sånt just nu, det är snart september och Lidingö... Men det är ju bara att "hacka i sig" precis som när man måste äta penicillin, tyvärr. Krya på dig-kramis!

Anna | 2010-07-29 08:38:51

Monika Moppar, gitarrer, penicillin och inhallationer..hela menyn alltså;) Det behövdes tydligen en rejäl "knock out" för att få dig och bli stilla och snart är du frisk igen...Välkommen hem!

TKB | 2010-07-28 21:23:02

Var kommer alla sommarhalsflussar från i år?? Inte bara du som drabbats vad jag hör. KRYA på!!

Bigge | 2010-07-28 21:05:12

Tack för omtanken från er! Malin! Han kommer tillbaka, jag lovar! det har hänt oss också, till och med Tussan, vår hamster kom tillbaka! Catrin! Jag tror vi fått ett riktigt måndagsexemplar för Tom som håller på med den känns helt rätt! Millan! Jag har passerat apelsinstadiet tyvärr men det goda med det onda var att Thommy lagade maten! Biggan! Tack för tips! Men duy anar inte hur många deoppar, vitlökar, koppar med ingefärste och chili jag druckit! Denna gången hade det helt enkelt gått för långt precis som det brukar när jag till slut blir sjuk! Och akta ryggen! Men allt låter gott! /Monika

monika | 2010-07-28 19:56:22

Sköt om D I G själv nu ett tag Monika, du som alltid ser till de andras bästa! lova det! Ett litet tips OM det blir hals"känning" en annan gång--i början av "ontet", droppa några droppar Echinaforse direkt i halsen/finns på Hälsokostaffären/ det brukar bli bra ganska så genast av en uprepad kur på ett par gånger, baciluskerna har inte en chans...Pallar omgivningen med- så ät vitlök i någon form. Jag kör det här eftersom jag också är litet emot pencillin... Nu fick jag "ryggskott" i måndags efter att i snålblåst stått i obekväma ställningar plockat av både hallon och röda vinbär i massor...Likt förbenat har jag i dag kokat rabarberchutney på 3 kilo rabarber, aprikoser och rödpeppar, ingefära ,curru o rödlök, mums...!! KRYA PÅ DIG! Du tillhör de tappras skara!

Biggan | 2010-07-28 16:29:47

Krya på Dig Monika!! Jag m fam var på trevligt barnkalas och vips lite ont i halsen..., Har köpt 2 kg Apelsiner ;-), ha ha tänker inte äta upp alla idag men C--vitamin är bra!!!! ps.Nu får dian söta twintjejerna laga mat och ta hand om Dig :-) Kram!<3

millan | 2010-07-28 15:06:48

Åh.så tråkigt för William.Tyvärr känner jag igen moped/verkstad alltför väl.Det märkligaste är ju att detta oftast är nya mopeder det handlar om!Hoppas det löser sig.Krya på dig./ Catrin

Catrin | 2010-07-28 14:34:36

Usch då, det var inget vidare. Ta hand om dig, och hoppas du snart är på benen igen. Har en liten dipp här i Uddevalla också, vår 15- veckors kattunge har varit försvunnen sedan två dagar. Ska sätta upp lite lappar och ringa djurens vänner, förhoppningsvis finns han i omgivningen och är inte ( som jag fasar för) överkörd eller instängd.

Malin | 2010-07-28 14:06:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *