DET FINNS FAKTISKT FÖRDELAR…

31 juli - 2010 | 8 kommentarer

….med att ligga till sängs!

Plötsligt har jag tid för allt! Inte minst för att bara tänka och läsa.

Idag har jag läst 250 sidor i den enormt spännande boken Hypnotisören av Lars Kepler. Ta er tid vare sig ni är sängliggande eller ej och läs den det är den värd!


Vad härligt att du mår bättre! Jag läste den förra sommaren men tycker att den var väldigt överskattad. Krya på dig! :)

Heléne | 2010-08-02 15:04:34

Läsning är allt bra trevligt! Jag läste Hypnotisören förra sommaren men har just nu Paganinikontraktet att påbörja ;-)

Anna | 2010-08-01 20:16:43

Jag köpte båda i fredags. Vet ju hur det är att vänta på nästkommande bok men nu var jag sen att läsa den första som kom förra året och då fanns ju nr två redan. Bra drag att vänta ibland. Be någon vänlig person att åka och köpa den direkt! Säg att det är av stor betydelse för ditt tillfrisknande att läsa andra boken. Om jag hade bott nära dig skulle du kunnat ta min medan jag läser den första. /Maud

Maud | 2010-08-01 14:32:16

TKB! Ha, ha... Gunilla! Tyvärr har vi inget regn men jag har alla 4 fönstren öppna i sovrummet och lyssnar till vindens spel, ganska skönt och nu är boken slut! Maud! Åh, jag blir nästan avundsjuk på dig som har den kvar!Jag har just läst ut den och måste genast skaffa nästa! Bigge! Jag tror det går åt rätt håll även om duschen jag tog just nästan tog knäcken på mig....går tillbaka till sängen! /Monika

monika | 2010-08-01 12:02:26

Hoppas att du mår lite bättre idag. KRAM!

Bigge | 2010-08-01 11:09:20

Jag köpte "Hypnotisören" i bokhandeln i fredags och idag strålar solen från blå himmel igen och däcksstolen väntar på mig och boken. Härligt att höra att den är spännande! Ja nu gäller det att ta vara på och njuta av sista veckan på sommarlovet. Ta nu dina piller som doktorn ordinerat och vila ordentligt så ska du se att du är frisk på "nolltid". Läs och vila! /Maud

Maud | 2010-08-01 09:51:03

Åhh ! Skulle också gärna ligga i sängen och läs en god bok(måste läsa hypnotisören) men jag vill ju inte vara sjuk som du, stackare ! Men idag öser regnet ner här så det kanske blir läge ? Skulle annars vilja gå ut i skogen och plocka kantareller igen, plockade en del igår. Bara det blir lite uppehåll.. Krya på dig !

Gunilla | 2010-08-01 08:46:07

Jaha...du verkar redan bättre eller sedan är du hyptoniserat dig själv;)

TKB | 2010-07-31 23:19:21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *