PLÖTSLIGT!

3 augusti - 2010 | 16 kommentarer

Knäpper, knakar och knastrar det i hela huvudet och jag tror minsann att det är signalen för att jag håller på att komma tillbaka till livet, ja jag ska äntligen blir bättre!

Och även om kroppen känns tung och slapp så är det något annat som tar över, hunger! Ja, jag känner hunger! Jag är faktiskt hungrig och det har jag inte varit på en vecka!

Men vad är jag sugen på?

Ingenting tycks locka men till slut kokar jag en tallrik havregrynsgröt med en näve blåbär (direkt från frysen) och för att vara snäll mot min (av all medicin) misshandlade mage äter jag den med Dofilus, det smakar himmelskt eller rättare sagt, det känns himmelskt, för fortfarande är inte mina smaklökar på banan.

Men nu känner jag mig som på våren, efter det att den första rabarberknoppen synts till så blir det bara bättre och bättre, måtte jag nu bara ha rätt!


TKB! Ha, ha,,,,ska testa imorgon, jag lovar! Ulla! Det ska jag dricka ikväll! Tack för tips! Brukar dricka detsamma i vatten istället för mjölk men detta lät ju lenare på något vis! /Monika

monika | 2010-08-04 17:05:19

Det blir snart bra igen. Din kropp talar om för dig att du ska vila och sånt måste man ta på allvar. På kvällen slappnar du av med råriven ingefära i lite varm mjölk med en klick honung. Spetsa med riven vitlök om du vill boosta immunförsvaret på samma gång. Ha det gott och krya på dej/Ulla

Ulla | 2010-08-04 13:48:52

Monika Liten klick smör till gröten och då har du maximal förutsättning med näringsintaget i systemet;) ...och när du även har smaklökarna i funktion är det dags för några härliga smakupplevelser med nya viner? Fortsätt med "hälsans stig";)

TKB | 2010-08-04 09:35:52

Maud! Jodå! Igår inköptes den och nattsömnen blev störd, slukade 100 sidor i ett nafs! Spännande! /Monika

monika | 2010-08-04 09:25:40

"Hypnotisören" är färdigläst! Puh! Den var så spännande och bra, så välskriven. Lyfter kriminalromanen flera steg tycker jag. Måste vila någon dag från bok nr 2, vill ju göra lite annat och det går inte när en bra bok suger tag. Har du lyckats få tag på nr 2? Ett gott tecken att du är hungrig. Krya på dig! /Maud

Maud | 2010-08-04 09:20:16

Doris! Åh, så gott! Elin Maria! Åh, tack, tack! Anna! det ska jag prova! Just nu lever jag på min blåbärsgröt men idag ska jag äta något mer! /monika

monika | 2010-08-04 08:52:32

En till Anna som älskar havregrynsgröt ;-) härligt! Härligt också att höra att du känner dig bättre nu, Monika! Och har det börjat vända så går det åt rätt håll ska du se, håll sig till havregrynsgröten så blir du bara friskare och friskare ska du se, bra medicin ;-)) Jag har tagit havregrynsgröten ett steg till och steker en havrepannkaka på morgnarna ibland som jag äter med Keso och någon frukt el bär. Just nu har det förstås varit jordgubbar och hallon men annats är sharon mums! Den som jag fick receptet av äter den med jordnötssmör men... ja smaken är som baken ;-) Tur det!

Anna | 2010-08-04 06:08:42

MONIKA, JAG SÄNDER DIG ALL FORTSATT KRAFT I HOPP OM, ATT ALLT SKA GÅ ÅT RÄTT HÅLL. VÄRLDEN OCH JAG VÄNTAR PÅ DIG. VÄL MÖTT !

ELIN MARIA | 2010-08-03 21:56:57

Snart är du på benen igen...jag lovar...gröt gör susen...det kan man faktiskt bjuda kungen på som Malin skrev...mycket mumma för magen! Krya på dig snart...Vi åt nyfångad rödspätta så färsk att den krökte sig i steklaggen!

Doris | 2010-08-03 20:48:25

Jag ligger verkligen i minus när det gäller att löpträna, så din TID kommer snart både till träning och GOD mat ;-) Fasen vad jag tycker synd om Dig, men ibland måste man få vara sjuk och inse att ALLA de andra sjuk fria dagarna är TOPPEN! Morotskakan, ok då vet jag.......tusen tack för snabbt svar :-)! Take care!

millan | 2010-08-03 16:58:18

Marie! Japp, jag kände direkt att kroppen inte var med på den lilla utflykten jag gjorde idag.... Millan! Nu blir jag avis! Torprosen! Japp! Anna! Ja, jag tror faktiskt jag ska överge mina älskade frukostar och börja med gröt även när jag är frisk! Millan! Det blir inget över men ja det kan du! /Monika

monika | 2010-08-03 15:12:17

Monika en lite fråga: (när du orkar svara) Jo, tänkte baka en morotskaka på lördag, kan man frysa in om det blir över m den dära philadelphiaglasyren!? Tack på förhand!<3

millan | 2010-08-03 13:33:08

JA, tänk vad gott det är med havregrynsgröt. Faktiskt bland det bästa jag vet! Fin vän du har, det piggar upp! Håller tummarna att du snart blir frisk. / Anna

Anna | 2010-08-03 12:25:43

Hoppas det fortsätter så Monika....men ta det nu vackert!!Torprosen

Torprosen | 2010-08-03 10:42:04

Vá bra Du blivit sugen på ngt :-)! Jag var ute på en löprunda precis....att det känns så bra efteråt! Du ska se att Du ox´å är riktigt på G snart! Kryakram<3

millan | 2010-08-03 10:36:18

Vad gött att höra att det har vänt! Och- havregrynsgröt är inte att förakta, det kan man bjuda kungen på om du frågar mig=). Ta det nu bara lite varligt, så kroppen hänger med, så ska du se att du snart är ditt vanliga jag! Kramizar!

Malin | 2010-08-03 09:49:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *