PRINSEN KOM HEM TILL SLUT!

6 augusti - 2010 | 10 kommentarer

Även om det drog ut på tiden, vet inte hur länge Rakel och jag stod och tittade på skylten på Arlanda, planet från Nice var ständigt bara ”Inkommande.”…

Och hur många sällskap vi ”tog emot” innan just vår kille kom?….vi frågade alla var de kom ifrån;)!

P8060002

Men till slut kom han!

P8060004

Och försvann lika fort!

Två timmar senare var det fotbollsmatch och jag tyckte ju att den kunde gå oss förbi…men det tyckte inte William så ännu har han inte fått sin välkomstmiddag!

Men han kommer inte att bli besviken!

Det blir kräftor, entrecote, bea och pommes!


TKB! Nejdå, tack och lov! /Monika

monika | 2010-08-08 18:57:14

Monika ..nästan jämt?..alltid är nog mer korrekt;)

TKB | 2010-08-08 18:53:30

Maud! Och tack och lov behövs man nästan jämt;)! /Monika

monika | 2010-08-08 18:46:35

Ja mamma är bäst när det verkligen gäller. Det är skönt att veta och så ska det också vara, man finns alltid där om man behövs. /Maud

Maud | 2010-08-08 18:41:23

Anna! 'Tänk att Tacos är så älskat! Lena N! Han blev glad även om han sträckte sig redan på uppvärmningen före matchen! Maud! Ja, det är underbart att äntligen känna sig bättre! Och du har rätt mammorna kommer för det mesta efter kompisar och sport men inte när det gäller;)! Gunilla! Ja, det är kul att de kommer ut i världen och ännu roligare när de kommer hem och så gott med havskräftor, mmm! Cecilia! Vilket underbart mottagande och det är härligt att vara frisk igen! /Monika

monika | 2010-08-08 11:50:04

Monika! Att få hem sina älskade barn är helt underbart, själv väntar jag hem min älskade dotter som bor i Dublin. Hon kommer i morgon och är hemma en vecka för att sedan återvända fram till jul. Hon var hemma i februari en vecka och då såg vi henne ca 48 timmar totalt. hennes vänner slet och drog i henne så vi fick knappt se henne....men det är väl skönt att de har vänner som längtar efter dem lika mycket som vi gör. Men visst familjens egoism är stor. Lillebror längtar så efter sin syster så han har fixat ett barhäng i Borgholm för henne med deras gemensamma vänner....så jag och maken får agera hotell när de kommer hem. Helt ok Karm på dig och skönt att du är på benen igen Cissi

Cecilia | 2010-08-07 09:54:41

Likså här, har också en son som studerar 100 mil bort, i Umeå. Så snart blir det avsked här också. Men desstå roligare igen när de kommer hem ! :) Här blir det också kräftor från havet idag! /Gunilla

Gunilla | 2010-08-07 09:40:22

Så skönt att du mår bättre. Ja det är bara att vänja sig vid att idrott, sport och kompisar går före lilla mamma (för söner). Jag har själv två och vet ungefär hur det brukar vara. Det blir avsked här också med flytt till annan stad för studier men inte riktigt ännu. Får någon vecka till att umgås. /Maud

Maud | 2010-08-07 08:38:02

Kära Monika, med den menyn blir han inte besviken. Så skönt att du är på benen igen. Var rädd om dig nu.

Lena N | 2010-08-07 08:24:52

Låter som en mysig välkomstmiddag! Här hade vi avskedsmiddag för mellansonen som ska flytta 100 mil hemifrån idag... Han flyttar till Umeå för att plugga på universitet där ;-) Så han fick önska igår och då blev det tacos med kladdkaka till efterrätt! Inatt kommer den yngste sonen hem från ungdomsläger i England som han har varit på en vecka ;-) Då blir det ingen välkomstmiddag, den får vi spara till imorgon!

Anna | 2010-08-07 07:42:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *