ELÄNDE OCH KUNGLIG BANKETT!

30 augusti - 2010 | 7 kommentarer

En stökig morgon, Rakel är lite krasslig, Nelly har fått upp kornet på en mus som till råga på allt gnagt sönder!! slangen till diskmaskinen!

Inte klokt vad det ska hända saker hela tiden….

P8300001

Plötsligt känns kvällens glamourösa tillställning väldigt långt borta!

Men jag kommer nog ikapp för idag ska Polarpriset delas ut till Isländska sångerskan Björk och Italienska kompositören Morricone.

De tjusiga festligheterna börjar med en pris ceremoni på Konserthuset och slutar med Kunglig bankett i Grand Hotels vackra vinterträdgård.

Klädkoden är smoking så nu gäller det att gräva djupt, djupt och ännu djupare in i garderoben!!!


Maud! Ja det var verkligen ett värre elände än jag trodde! Det var "fel" slang som den gnagt av...nämligen den som sitter fast inne i maskinen! Så nu blir det till att vänta på en reparatör! Grrrr! Och vi fick mat:)! BL! Tack! Och det är gjort:)! Elin Maria! Ha, ha,,nej inte tre på moppen, det fick bli taxi! Bigge! Åh...tack! vad glad jag blev! Tunn? Nejdå, jag är som jag alltid varit! Anna! Tack till dig också:) och Rakel är i skolan idag! /Monika

monika | 2010-08-31 09:12:59

Heja Nelly, ta fast musen! Hoppas Rakel kryar på sig, men är det inte typsikt när skolan börjar, då blir barnen sjuka... Så vacker du var på Polarprisutdelningen!

Anna | 2010-08-31 06:46:58

Har just sett din UNDERBARA galaklänning. Ditt mörka hår gjorde att jag fört undrade vem som bar den vackra klänningen jämte Ola Salo. Det var ju DU! SÅÅÅ snygg!! Smaka på all god mat du lagar, en massa mat, för du såg lite tunn ut. Sviter efter sjukdom?

Bigge | 2010-08-30 22:44:53

JA, MONIKA...... EXAKT SÅ DÄR ÄR DET ! SPANNET ÄR BRETT...LIVET KOMMER EMELLAN.......FRÅN TRASIG SLANG TILL GRAND HOTELL. DET SKULLE JU KUNNA VARA ÄNNU SÄMRE.......FÖRSÖK HINNA NJUTA NU. FULL GALA, SOM BL BER OM VAR INGEN DUM IDÉ. MEN DET GÅR NOG NU INTE 3 PÅ MOPEDEN ???? HOPPAS ALLT ÄR JÄTTEBRA FÖR ER. I MORGON ÄR DET EN NY DAG. HI FOLKS !

ELIN MARIA | 2010-08-30 18:39:48

Ha en trevlig bankett-kväll och ta ett kort på dej i full galautrustning;)! Kram/BL

BL | 2010-08-30 18:28:55

Ja det måste vara förkylningen! Huvudet är inte riktigt med. Ser ju att du ska på bankett efteråt. /Maud

Maud | 2010-08-30 11:18:20

Vilken otur med diskmaskinsslangen. Ser ut som om den gnagt ett tag, inga vattenskador hoppas jag. Tråkigt med förkylningar, blir ju ofta så när man träffas igen efter lov och ledighet. Jag har varit superförkyld ett antal dagar men nu känns det att jag måste till jobbet i morgon. Det funkar inte med vikarie i längden. Vad roligt för dig att få gå på Polarprisutdelning, förhoppningsvis en god middag innan?! Ha en trevlig kväll! /Maud

Maud | 2010-08-30 11:16:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *