DET KAN INTE VARA SANT!

3 september - 2010 | 15 kommentarer

Tänkte jag när ”ängeln” som kom tidigt, tidigt i morse för att laga slangen till diskmaskinen plötsligt utbrast att musen nu även ätit på elkabeln!

Grrr! Just nu och just idag, inte klokt!

Men ”ängeln” är snäll och säger att han fixar det!

P9030002

Då fortsätter jag att pynta!

P9030001


Millan! Detsamma! Maud! Ja, visst är det skönt! Och jaaa, du måste ha amaryllis i massor av färger till jul, det är så vackert! /monika

monika | 2010-09-04 11:11:50

Härligt med alla dessa färger på amaryllisar. Det ska jag försöka komma ihåg till Jul. Skönt att höra att den lilla marodören är "ur vägen". Må så gott! /Maud

Maud | 2010-09-03 20:48:23

Helt klart man längtar lite till julen när man se dessa vackra julblomster ;-)!!!! Har börjat tända lite värmeljus ikväl....allltid ngt! Ha en härlig helg Monika!<3

millan | 2010-09-03 19:32:32

TKB! Nelly är vår värsta fiende just nu eftersom hon mer än gärna vill jaga dessa inomhus!!!! Men nu har jag visat henne var hon ska jaga;)! /Monika

monika | 2010-09-03 19:23:33

Mus brukar sitta fast i det klassiska men ack..det finns alltid en eller annan mus som vågar gå sina egna vägar och passerar det klassiska för att hitta det riktigt goda;)...så flera fällor?

TKB | 2010-09-03 17:36:58

Maud! Vid första tanken, urjobbigt! Men sedan öär det bara kul och jag längtade till och med lite efter julen idag:)! Och amaryllisarna var i ALLA färger från vit till rosa till vitröd, röd, mörkt vinröd och limegrönt! Och musen är fångad i en klassisk fälla...:) /Monika

monika | 2010-09-03 17:29:10

Så härligt med lite julpynt så här i sensommaren. Känns det roligt eller jobbigt? Buketten i stora vasen mitt på bordet ser verkligen vacker ut. Älskar en stor maffig bukett med blommor i en stor glasvas. Är det blandade färgen av amaryllis? Kanske det vore bra att sätta upp en liten fälla och fånga musen innan den börjar äta på den nya slangen/elkabeln. /Maud

Maud | 2010-09-03 16:50:37

Kerstin! Nejdå, tror i detta fall att det är just Nelly som är "problemet"! Musen vågar sig inte ut från det trånga utrymmet under skåpet dit Nelly jagat henne....Men nu är allt löst! En hederlig gammal råttfälla och en bit Västerbotten...det tog ca en kvart:)! Och smaklig måltid! Doris! Tack! Måtte jag bara få tid att läsa...Och ha, ha,,,slänger in! Den var bra! Åse! Ha, ha,,,,jag bor på landet visserligen "mitt i stan" och min mus vet jag exakt var jag har, eller rättare sagt hade! under golvet i skåpet där sladdar och slangar förvaras från diskmaskinen inte bland kastrullerna! De hänger överallt i mitt kök.... Och ja, tyvärr är det nog så rent yrkesmässigt att jag firar påsk när ni firar jul;)! /Monika

monika | 2010-09-03 16:40:32

.. av att som "matlagare" och skribent/författare även bjussa på att en liten mus (eller , hemska tanke flera) huserar i köket bland kastrullerna alltmedans du tillreder det "kulinariska" (ingen räd's "livsmedelsverket" här inte). Med humor och "jävlaranamma" klara man det mesta . Inspirerande läsning (och recept förstås), som du delar med dig av tycker Åse. När "vi vanliga dödliga" kämpar med skinkan är du väl redan på G med "vårdagjämning.

Du imponerar ,,,,,, | 2010-09-03 11:12:39

Köp Håkan Nessers senaste bok "De Ensamma" så får du nåt bra att läsa! Gjorde ditt goda äppelmos och gav dessutom till grannen en burk! I vanliga fall slänger jag ju in äpplen på deras tomt...nej jag skojar...trevlig helg!

Doris | 2010-09-03 10:57:30

Men har Nelly tröttnat på musjakten...? Den lilla musen anser nog att Västerbotten ska det vara om det ska vara värt att gå i fällan, en god sista måltid det där. Ska göra en Västerbottenostpaj till kvällsvarden. Må så gott o Lycka till med Din juledag !!!!!!!!!

Kerstin WB | 2010-09-03 10:11:16

Maria! Ja, de måste stå på "rätt plats";)! Gunilla! Inspirationen kan ibland vara svår att finna men när jag väl kommit igång så brukar det gå undan för det är så kul! Och pepparbiffen är supergod! Lycka till på matchen och hälsa Marstrand! Blondie! Jag har just lagt ut ett bete mitt i alltihop! En klassisk råttfälla med en bit Västerbottenost:)! /monika

monika | 2010-09-03 09:51:39

Darling Monika! Ibland kan även mycket små djur var mycket irriterande... Försök att ha tålamod med honom. Han förstår inte bättre. Vilken tur att du har en "ängel" som hjälper dig! Och pyntningen blir makalös! KRAM!

Fluffbabe Blondie | 2010-09-03 09:46:56

Åh, det ser jättefint ut ! Men än vill man ju njuta av en fin sensommar och så pyntar du för jul ! :) Är det inte svårt att få inspiration? Ska laga din pepparbiff idag, sedan ska vi åka till Kungälv/Marstrand på innebandy match. Trevlig (jul) helg ! / Gunilla

Gunilla | 2010-09-03 09:17:28

Åh, så vackert. Julstjärnorna är inga favoriter i juletid, men nu såg de väldigt fina ut ;-)

Maria | 2010-09-03 08:03:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *