ÄNTLIGEN!

4 september - 2010 | 11 kommentarer

Har jag återfått min sanna kraft!

En lång (kanske inte så snabb!) joggingrunda i morse har gjort mig redo för Bibis 50-årsfest ikväll…

Och imorgon kan jag ligga i hängmattan och titta på alla tjejer som springer Tjejmilen!

Lycka till om ni nu råkar vara en av de ca 7000! tjejer som ska delta, själv tävlar jag bara mot mig själv;)!


Ha, ha, Monika! En "tackasås" är ju helkul (Pojkvännen kom just förbi och säger att du är superkreativ - han är djupt imponerad eftersom han själv är i reklambranschen...). Jag ska prova med tackasås och hittar jag mer fårtackor så ska jag skicka upp dem till dig så kan du prova själv! KRAM från Blondie

Fluffbabe Blondie | 2010-09-07 14:42:55

Blondie1 Vilken tur du har! Med både pojkvän och svampfynd! I dag fick jag höra att man kan göra en gryta på din "köttiga" svamp.....och köttfärssås dvs "tackasås" går säkert hem för här brukar jag laga "tacosås" till spagettin när barnen tjatat alltför mycket om tacos varje dag.... /Monika

monika | 2010-09-06 16:33:43

Darling Monika! Jo, pojkvännen är både rolig och knäpp...Det är aldrig en trist sekund, där och det är ju fantastiskt skoj! Vi har faktiskt inte ätit fårtackan (!) ännu - men jag kollade i svampboken och framförallt förr i tiden drygade man ut t ex köttfärs med den. Den verkar rätt så "köttig" i sin konsistens och precis som du säger - den är stor (så det var kanske inte så konstigt att Pojkvännen tyckte att jag sa "fårtacka"...). Kanske ska jag helt enkelt använda den nästa gång jag gör en köttfärssås, vad tror du? KRAM!

Fluffbabe Blondie | 2010-09-06 11:27:03

Då så...ut i skogen och plocka stora saker...eller sen håller jag mig också till fårtacka;)

TKB | 2010-09-05 12:26:13

Bigge! Ja, det är verkligen härligt även om jag idag har en grym träningsvärk! Martina! Jag vet! Det är många som frågat. Men nej, jag ska inte vara där i år. Annapyttipanna! Ja, jag springer i stort sett varje dag, ca 7 km. Och välkommen hit:)! Doris! Ha, ha...hoppas att festen var lyckad och att du nu är återställd;)! Blondie! Jo, det är sant särskilt om man som jag avskyr att förlora;)! Festen var hur kul som helst och idag är Bibi 50! Och fårticka, jag är dessvärre rätt dålig på svamp men jag antar att man äter fårticka. Eftersom de är rätt stora, eller hur? så är de ju utmärkta i matlagningen. Berätta gärna vad du gjorde med dem! Och ha, ha...rolig pojkvän.... TKB! Stor som sagt..... /Monika

Monika | 2010-09-05 11:38:19

Fårticka? hur ser den ut? Låter spännande..

TKB | 2010-09-05 10:42:32

Darling Monika! Det låter mycket sunt att bara tävla mot sig själv, det kan dessutom vara jobbigt nog ibland. Hoppas festen var toppelitopp! Själv ska jag ut och plocka svamp nu. Förresten - äter man fårticka nu för tiden? Jag hittade jättefina förra helgen som jag bara var tvungen att ta med mig hem och förvälla. De såg jätteläckra ut där de stod. Fast Pojkvännen tyckte att jag sa "fårtacka" och såg lite konfunderad ut... Kram!

Fluffbabe Blondie | 2010-09-05 10:14:07

Skönt att höra att du är i toppform igen...och kommer att ge och inspirera oss i bloggfamiljen med alla dina goa recept! Själv hade jag ordnat en överraskningsfest för min man i går och jag är inte på banan förrän imorgon...

Doris | 2010-09-05 09:23:47

springer du regelbundet? hur långt och hur ofta? tränar du för ngt speciellt? kul blogg som jag precis hittat

annapyttipanna | 2010-09-05 08:42:01

Ska du vara på Gunnebo slott nästa helg? På deras hemsida ser man nämligen din bild men det står ingenstans att du ska vara med.....

Martina | 2010-09-04 16:24:47

UNDERBART att du är på banan (och benen) igen!

Bigge | 2010-09-04 14:12:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *