IBLAND BLIR MAN EXTRA GLAD!

11 september - 2010 | 8 kommentarer

Som över det här som kom via min hemsida idag!

Hej Monika,

Läste nyligen ”Rosendals-boken” från pärm till pärm och tårar rann när jag läste klart. Jag blev så inspirerad och imponerad! Är 33 och bor i Stenungsund på Bästkusten och älskar att läsa om- och laga mat. Besökte Rosendals café 1997, när jag gick på konstskola i Stockholm, och fick nostalgi-kick när jag såg boken i min mors bokhylla. Bästa läsningen på länge! Hoppas du kommer tillbaka i rutan snart. Må väl med vänliga hälsningar från jennie
————————————————————————


Maud! Jodå det har du! och jag blir lika glad varje gång:)! Maria! Åh,,nu tog du väl i! Men oj, så glad jag blev! /Monika

monika | 2010-09-13 06:46:00

Vilken alldeles fantastisk underbar kommentar. vad glad jag blir!!! Jag brukar också gråta massivs av rosendahlsboken. Jennie och jag kan bilda klubben "Vi som gråter när vi läser Rosendahls-boken". Facebook så klart. Jag förstår inte vad sin händer, men tårarna bara liksom forsar fram. Åhhh vad vi längtar efter att få se Monika tillbaka i rutan i tv4. Tusen pussar och kramar till världens finaste underbaraste människa: Monika Ahlberg. Ingen kan mat som denna fantastiska kvinna!

Maria G | 2010-09-12 15:34:30

Har jag inte alltid sagt att du är bäst!? Då skriver också människor snälla saker förstår du. Det är bara att ta in och njuta. /Maud

Maud | 2010-09-12 14:32:04

Matpolisen! Ja, platsens ande är god och det har alltid varit ett underbart ställe! Kerstin! Åh, tusen tack till dig! Anna! Jag har hört talas om böckerna men ännu inte läst dem ska införskaffas! Gunilla! Kul! Och jodå vi ses på bokmässan såklart! Och Gunnebo är en annan vacker plats med en god ande.... /Monika

monika | 2010-09-12 13:39:49

Håller helt med och böckern om Marstrand har jag också läst, jätte bra ! Var i går på jordens mat på Gunneboslott i Mölndal. Mycket fin matmarknad om ekologiskt odlat. Förra året träffades vi där, Monika. Då höll du ett mycket inspirerande föredrag om hur du startade upp på Rosendal. Men vi kanske ses på bokmässan snart ? // Gunilla

Gunilla | 2010-09-12 09:54:46

Så härligt och apropå "Bästkusten" så har jag hittat en deckarförfattare som skriver om Marstrand. Ann Rosman heter hon och böckerna, som jag varmt rekommenderar, heter "Fyrmästarens dotter" och "Själakistan" Något för alla er som känner er hemma på/i (?) Marstrand. Och även för mig som inte har varit där så ofta ;-)

Anna | 2010-09-12 07:41:21

Monika, kan Du förstå vilken inspiration o glädje du sprider genom Din kreativitet!!!!!!! Inte bara genom Din mysiga blogg. Kram Kerstin

kerstin wb | 2010-09-12 06:50:27

Rosendals café och deras lilla grönsakshandel är så fina.

Matpolisen | 2010-09-11 21:51:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *