IDAG BLIR DET SÄKERLIGEN…

14 september - 2010 | 7 kommentarer

,,,en mycket trevligare dag än igår!

Tror inte jag behöver reklamera något;), flickorna har ingen fotbollsträning som jag kan glömma bort tiden på som igår! (Ja det är sant!)

Och kanske det bästa, jag har äntligen fått tid att gå och klippa mig!

Därefter blir det ett eftermiddagsglas champagne på Operakällaren för att fira att Operakällarens första bok nu ska lanseras!

Och inte behöver jag oroa mig för middagen för idag ska vi prova om inte William kan laga maten som kommer hem i kassen;)!


Åh Biggan! Där är du ju! Som jag har längtat efter dig och idag hade jag faktiskt tänkt efterlysa dig! Och så sorgligt med taggtråd och kryckor! Men lite skumpa och en prilla kan väl aldrig vara skadligt!? Stor kram! /monika

monika | 2010-09-15 08:17:05

Hej igen...här dricks ingen skumpa, här tuggas taggtråd och gås på kryckor. Tjohej. Snäppet tuffare än din sits kanske Susanne, funderar på att festa till det med en knaprig morot, lägga in en prilla. Kram till er på bloggen

Biggan | 2010-09-14 21:57:03

Åh Malin! Jag minns alla dessa eländen...men ha tröst, det blir bättre med åren! Michaela! Såklart jag läser detta och jag mejlar dig, inte ikväll men under de närmaste dagarna och skulle jag mot förmodan glömma bort! (det händer ju nu att jag glömmer saker!) får du påminna mig! TKB! Nja...inte helt utan strul men rätt ok! Och drick inte för mycket av det goda! Susanne! Åh...du hade skippat detoxen också! Vem kan motstå anklever, tryffel, Patanegra med mera, med mera.....och ALLT sköljdes ner med en krispig och iskall champagne såklart! (En vanlig "sketen" tisdag eftermiddag;)! Och jag hade mer än gärna stannat längre än de 30! minuter jag var där...måste ju hem till barnen och middagen! /Monika

monika | 2010-09-14 19:14:53

Tjo och glam idag igen.... Operakällaren låter underbart! Själv har jag vit detox-vecka med allt vad det innebär av grönsaker på längden och tvären avhållsamhet från alkohol! Fast hade jag varit bjuden till O.K. hade jag struntat i den sista punkten....;-)

Susanne | 2010-09-14 18:55:05

Monika En dag utan miss och strul...hoppas att du haft det kul! Här är det varmt och goda viner:)

TKB | 2010-09-14 16:20:27

Hej! hoppas du läser detta, för det är så att jag skulle behöva din hjälp. Det är så att jag ska göra en receptbok med olika bakverk som ett projektarbete och jag har fått jätte mycket inspiration ifrån din bok Rosendals Trädgårdscafé. Jag undrar om du har några bra tips du kan ge? Samt om det är något man verkligen bör tänka på? Skulle vara jätte snällt om du ville svara på detta på min mejl mickisutsi@msn.com Tack i förhand MVH Michaela Utsi

Michaela | 2010-09-14 12:21:42

Hoppas du får en kanondag som kompensation mot gårdagen=)! Idag är det min tur att ha klagodag, tre i familjen dras med ögoninflammation inklusive min 3-månaderspojk, som dessutom hållt mig vaken större delen av natten...huvudet känns verkligen som en pingpongboll!! Ha det gott ikväll!

Malin | 2010-09-14 09:46:22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *